ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κράβιτς: «Ιδανικό τεστ για μας ο Παναθηναϊκός»

Για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (01/03), μίλησε ο Ντέγιαν Κράβιτς.

Κράβιτς: «Ιδανικό τεστ για μας ο Παναθηναϊκός»

Ο νεαρός σέντερ των Κρητικών τόνισε πως ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και το τεστ θα είναι ιδανικό για την ομάδα του.

«Θέλουμε να δούμε που βρισκόμαστε ως ομάδα, να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας και αυτό το ματς εναντίον σε μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, τον Παναθηναϊκό, είναι ιδανικό τεστ. Προφανώς, όπως σε όλα τα ματς έτσι ψάχνουμε τη νίκη και σε αυτό παρόλο που είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Θέλουμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε μπροστά στο κοινό μας και να δείξουμε ότι μπορούμε να ανταγωνιστούμε όλες τις ομάδες της Basket League», δήλωσε ο Κράβιτς και συμπλήρωσε:

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 11.031 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Ο Παναθηναϊκός είναι μία καλοδουλεμένη ομάδα, με σπουδαίο προπονητή και έμπειρους παίκτες. Σίγουρα θα είναι μία κορυφαία δοκιμασία για μας. Απευθυνόμενος προς τους φιλάθλους μας θα ήθελα να τους προσκαλέσω στο γήπεδο για να συνεχίσουν να μας υποστηρίζουν όπως συνηθίζουν να κάνουν, δίνοντας μας την ενέργεια που χρειαζόμαστε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.