ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παππάς: «Τεράστια ευκαιρία…»

Ως τεράστια ευκαιρία, χαρακτήρισε το παιχνίδι με την Μακάμπι, ο Νίκος Παππάς μιλώντας στην κάμερα της Nova, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα των «πρασίνων» και την ήττα από τους ισραηλινούς.

Παππάς: «Τεράστια ευκαιρία…»

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Παππάς στην κάμερα της Nova:

«Ήταν μια τεράστια ευκαιρία, δεν μας απασχόλησε σε κανένα σημείο του αγώνα η διαφορά, ήρθαμε εδώ για να νικήσουμε, δεν μας κέρδισε μια καλύτερη ομάδα, η Μακάμπι θεωρώ χωρίς τον «Σόφο», είναι πολύ προβλέψιμη, σκόραραν το 80% των πόντων τους με αιφνιδιασμούς και επιθετικά ριμπάουντ. Αυτά έπρεπε να σταματήσουμε για να κερδίσουμε. Δεν το κάναμε και χάσαμε δίκαια».

Για την έλλειψη συγκέντρωσης που ενδεχομένως στοίχισε στην ομάδα:

Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα
Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα 4.250 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Είχαμε κάποια δίλεπτα αδράνειας, κάποιες μεμονωμένες στιγμές που δεν είμασταν συγκεντρωμένοι, χάσαμε κάποια επιθετικά ριμπάουντ, μέσα από αυτά πήραν αυτοπεποίθηση και ψυχολογία, τέλειωσαν κάποιες φάσεις και πήραν μια διαφορά που την διατήρησαν και πήραν το παιχνίδι».

Για το ματς με την Μπαρτσελόνα την επόμενη εβδομάδα στο ΟΑΚΑ:

«Είναι ένα μεγάλο ματς, να πω την αλήθεια δεν έχω διαβάσει τα περί ισοβαθμιών κλπ, κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, πρέπει να το πάρουμε το ματς με την Μπαρτσελόνα, όπως θεωρώ ότι έπρεπε να πάρουμε και αυτό, ήταν μια μεγάλη ευκαιρία. Το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα θα το κοιτάξουμε, θα κάνουμε το πλάνο μας και θα πάμε για τη νίκη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.