ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ψάχνει κίνητρα…

Επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις οι «πράσινοι», καθώς όπως όλα δείχνουν, την Κυριακή έχει… Σούπερ Λιγκ, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στην άδεια λόγω τιμωρίας Λεωφόρο.

Ψάχνει κίνητρα…

Ο Παναθηναϊκός μετά και το -3, που του επεβλήθη, έχει μηδαμινές πιθανότητες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, με τον Γιάννη Αναστασίου να επιχειρεί σήμερα, μια ψυχολογική ανόρθωση, στους παίκτες του, δίνοντας τους κίνητρα να συνεχίσουν δυνατά και στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Το «τριφύλλι» θα εκτίσει την πρώτη από τις δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, με τον «δικέφαλο» (το άλλο θα είναι με τον Αστέρα Τρίπολης), με τον Αναστασίου, εκτός του κόσμου να στερείται και τον Ζέκα, ο οποίος έχει θλάση και θα μείνει εκτός αποστολής.

Παράλληλα ο Έλληνας τεχνικός θα περιμένει να δει σήμερα, τους Χουχούμη, Λαγό  και Ταυλαρίδη, οι οποίοι είχαν και αυτοί προβλήματα, για να ξεκαθαριστεί το «ιατρικό» δελτίο του Παναθηναϊκού, ενόψει ΠΑΟΚ.

Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού
Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού 6.872 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Να τους δώσει κίνητρα…

Ο Γιάννης Αναστασίου θα προσπαθήσει να «ντοπάρει» ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές του, μετά και την αφαίρεση των βαθμών και τα όσα έγιναν στη Λεωφόρο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η απογοήτευση που επικρατεί στις τάξεις των «πρασίνων» είναι έκδηλη, ωστόσο ο Παναθηναϊκός οφείλει να δώσει ότι έχει… μέχρι τέλους, με όσες πιθανότητες έχει, αφού και η κατάληψη της 2ης θέσης έχει και αυτή τη σημασία της (ενόψει play off).

Κατατέθηκε η έφεση

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατέθεσε την έφεση επί της ποινής που του υπεβλήθη, χθες αποστέλλοντας όλα τα απαραίτητα έγγραφα στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, ελπίζοντας σε μείωση της ποινής, που έχει να κάνει με την αφαίρεση των 3 βαθμών κυρίως.

Η απόφαση αναμένεται την επόμενη εβδομάδα με τους «πρασίνους» να ετοιμάζουν την υπερασπιστική τους γραμμή, με τις πιθανότητες βέβαια να μην είναι υπέρ τους.

Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.