ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Βλέπει πρόκριση μέσω μπαράζ

Μέσα από αγώνα μπαράζ θα κληθεί να ολοκληρώσει την πρόκρισή της στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος η ομάδα παίδων του Παναθηναϊκού.

Βλέπει πρόκριση μέσω μπαράζ

Με το αριστερό έγινε το ξεκίνημα των πρώτων αγώνων του πρωταθλήματος για το τριφύλλι που κλήθηκε να αντιμετωπίσει το Π.Φάληρο και τον Ολυμπιακό για τον 5ο όμιλο Αττικής, γνωρίζοντας την ήττα και στα δυο παιχνίδια. Ο αγώνας με το Π.Φάληρο απέδειξε γιατί αναδείχθηκε πρωταθλητής στη συγκεκριμένη κατηγορία την περασμένη σεζόν κερδίζοντας την ομάδα μας με 12-3 ενώ την ίδια κατάληξη είχε και η μάχη με τον ιδιαίτερα ενισχυμένο φέτος Ολυμπιακό (ήττα με 16-5). Οι αθλητές του Νάσου Ηρειώτη παρά το άγχος και την απογοήτευσή τους κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στο καθοριστικό παιχνίδι με τον Νηρέα Γερακα, καταλαμβάνοντας έτσι την τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η πρόκριση στην επόμενη φάση θα κριθεί στον αγώνα μπαράζ απέναντι στον Μύλωνα που κατέλαβε την τρίτη θέση στον 3ο όμιλο Αττικής με την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα να ανακοινώνεται από την κολυμβητική ομοσπονδία τις επόμενες ημέρες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.