ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Επίθεση σε δημοσιογράφο από Τσουκαλά

Ο Τάκης Τσουκαλάς σε μία ακόμα επίδειξη τσάμπα μαγκιάς, αποφάσισε να κινηθεί απειλητικά προς την ρεπόρτερ Κατερίνα Αναστασοπούλου, που κάλυπτε το ρεπορτάζ του πάγκου της Φενέρμπαχτσε την ώρα της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Επίθεση σε δημοσιογράφο από Τσουκαλά

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα thinkover.gr, ο συγκεκριμένος… άνθρωπος (δεν υπάρχει κάποιος θεσμικός ρόλος που να τον προσδιορίζει, ωστόσο αυτό δεν τον ενοχλεί να σουλατσάρει στους περιβάλλοντες χώρους τόσο του «Καραϊσκάκης», όσο και του ΣΕΦ), ο οποίος έχει γίνει γνωστός από τις τηλεοπτικές εκπομπές της Θύρας 7, που χαρίζουν άφθονο γέλιο, είχε την ατυχέστατη έμπνευση να τα βάλει με τη ρεπόρτερ της ΝΕΡΙΤ!

Η Κατερίνα Αναστασοπούλου, που κάλυπτε το ρεπορτάζ της τουρκικής ομάδας για λογαριασμό του κρατικού καναλιού, μπήκε στο στόχαστρο του Τσουκαλά για άγνωστη αιτία. Ο γνωστός «Άντε γεια!» της ελληνικής τηλεόρασης κινήθηκε απειλητικά εναντίον της, κοντά στον πάγκο της Φενέρ και χρειάστηκε η επέμβαση ανδρών της ασφάλειας (security) για να απομακρυνθεί και να μην υπάρξει συνέχεια στην τζάμπα μαγκιά του.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, η ρεπόρτερ της ΝΕΡΙΤ μίλησε με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, από τον οποίον πήρε μία μίνι – συνέντευξη (συνηθίζεται να μιλούν οι προπονητές για λίγο στο κανάλι που καλύπτει το ματς, ακόμη και κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων), χωρίς να γνωρίζουμε αν αυτό ήταν τελικά που δεν άρεσε στον Τσουκαλά.

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 28.679 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Βέβαια τα ζητήματα είναι: α) γιατί επετράπη ο συγκεκριμένος άνθρωπος να βρίσκεται σε εκείνο το σημείο και β) ποιος είναι ο Τσουκαλάς που θα απαγορεύσει στους ρεπόρτερ να κάνουν τη δουλειά τους, μόνο και μόνο επειδή αντιπαθεί τον Ομπράντοβιτς και τον κάθε Ομπράντοβιτς (ακούγονταν υβριστικά συνθήματα κατά του Σέρβου, με το «πράσινο» παρελθόν, καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα)…

Το Panathinaikos24.gr, επικοινώνησε με την συνάδελφο δημοσιογράφο, η οποία δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο παραπάνω, για το περιστατικό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.