ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Match Center

Έχασε το ντέρμπι και την δεύτερη θέση

Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε απέναντι στον Εθνικό και γνώρισε την εκτός έδρας ήττα με 9-8 στο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής της Α1 πόλο ανδρών, που του στοιχίζει και τη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Έχασε το ντέρμπι και την δεύτερη θέση

Οι «πράσινοι» παρά το γεγονός πως είχαν την συμπαράσταση περίπου 200 φίλων της ομάδας, δεν τα κατάφεραν στο  «Παπαστράτειο» κολυμβητήριο και γνώρισαν τελικά την ήττα.

Αυτή όπως φαίνεται θα τους κοστίσει ακριβά, καθώς ο Εθνικός ανέβηκε τώρα στην 2η θέση της βαθμολογίας και δύσκολα θα χάσει έδαφος μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου, αφού είναι πέντε βαθμούς μπροστά από το «τριφύλλι».

ÅÈÍÉÊÏÓ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ

Ο Εθνικός ήταν αυτός που μπήκε καλύτερα στην πισίνα και με αρκετά καλή άμυνα και σωστές επιθετικές επιλογές κατάφερε εξ’ αρχής να πάρει το «κεφάλι» στο σκορ.

Η ομάδα του Πειραιά διατήρησε το προβάδισμα μέχρι το τέλος της αναμέτρησης και πήρε μία νίκη που την φέρνει στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος.

Οκτάλεπτα: 3-2, 3-2, 2-2, 1-2

Εθνικός Πειραιά (Κουντουδιός); Τζωρζάτος, Τζώρτζης 1, Θαλασσινός, Κουτσιαλής 2, Χατζηκυριακάκης 3, Μπιλάλης, Βουλγαράκης, Καρούντζος 1, Τσαχειλίδης, Κόχειλας Ι, Μπεριστιάνος, Βελώνιας, Αϊβαλιώτης, Αργυρόπουλος

Παναθηναϊκός (Λούδης): Καραμπέτσος, Κομάντινα, Σαρτζετάκης, Κόχειλας 1, Κουρλιάφτης, Θεοδωρόπουλος 2, Παπαδόγκωνας 2, Καλογεράκος 1, Αφρουδάκης, Δερμιτζάκης 2, Χαραλαμπόπουλος, Γερακούδης, Γρηγοριάδης, Πανταζόπουλος, Σπυρόπουλος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ