ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κατήγγειλε το περιστατικό στο ΣΕΦ ο ΠΣΑΤ

Ο ΠΣΑΤ με ανακοίνωση που εξέδωσε, κατήγγειλε το περιστατικό, «λεκτικής οπαδικής βίας», που έλαβε χώρα, στο ΣΕΦ, στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Φενέρ.

Κατήγγειλε το περιστατικό στο ΣΕΦ ο ΠΣΑΤ

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΤ:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ καταγγέλλει την άσκηση λεκτικής οπαδικής βίας εναντίον της συναδέλφου της ΝΕΡΙΤ Κατερίνας Αναστασοπούλου, κατά την διάρκεια του αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ – ΦΕΝΕΡ ΜΠΑΧΤΣΕ για την Ευρωλίγκα του Μπάσκετ στο ΣΕΦ (13/3/15).

Ταυτόχρονα, ζητά από την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ να αντιμετωπίσει το γεγονός με τη σοβαρότητα που απαιτείται και να αναλάβει δράση ώστε να αποφευχθούν στο μέλλον ανάλογα περιστατικά που «τροφοδοτούν» τη βία στον Αθλητισμό.

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 28.849 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε κάθε περίπτωση, το Δ.Σ του ΠΣΑΤ, είναι υποχρεωμένο να τονίσει κατηγορηματικά ότι θα προασπίσει με αποφασιστικότητα και στο ακέραιο τους Αθλητικούς Συντάκτες που, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, γίνονται θύματα οπαδικής βίας κατά την άσκηση των καθηκόντων τους.

Στην κατεύθυνση αυτή ζητούμε και την ανάλογη ευαισθητοποίηση από πλευράς των Αθλητικών Σωματείων αλλά και των επιφορτισμένων με την αντιμετώπιση της βίας φορέων της Πολιτείας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.