ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μανωλόπουλος: «Η ομάδα είναι κουρασμένη»

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μετά την νίκη επί του ΚΑΟΔ, μίλησε στην κάμερα της Nova για την κούραση που υπάρχει στην ομάδα από τα συνεχόμενα ταξίδια και έδωσε συγχαρητήρια στον αντίπαλο για την εμφάνιση.

Μανωλόπουλος: «Η ομάδα είναι κουρασμένη»

Ο βοηθός του Ντούσκο Ιβάνοβιτς ανέφερε πως ο ΚΑΟΔ είναι μία πολύ επικίνδυνη ομάδα στην έδρα της, αλλά πρόσθεσε πως υπάρχει κούραση.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μανωλόπουλος:

«Περιμέναμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο για δυο λόγους. Πρώτον επειδή ο ΚΑΟΔ είναι μια πολύ καλή ομάδα στην έδρα του και δεύτερον επειδή η ομάδα είναι κουρασμένη, με πολλά ταξίδια σε μικρό χρονικό διάστημα. Κάναμε μισή προπόνηση πριν έρθουμε στη Δράμα. Στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα παίξαμε αρκετά καλά και πήραμε τη νίκη. Συγχαρητήρια στον ΚΑΟΔ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.