ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Έφτασε η ώρα του Κυπέλλου

Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της προκριματικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας πόλο ανδρών.

Έφτασε η ώρα του Κυπέλλου

Ο Παναθηναϊκός θα μάθει λοιπόν σε λίγες ημέρες τον αντίπαλο του στην «μάχη» της πρόκρισης στο final-4, όπου μαζί με το «τρφύλλι» θα βρίσκεται ο Ολυμπιακός, η Βουλιαγμένη, ο ΠΑΟΚ, η Γλυφάδα, ο Υδραϊκός, το Παλαιό Φάληρο και η ΝΕ Πατρών.

Η ανακοίνωση της ΚΟΕ:

«Πραγματοποιείται το μεσημέρι (13.00) της ερχόμενης Παρασκευής (20/3) στα γραφεία της ΚΟΕ, η κλήρωση των νοκ άουτ αγώνων της προκριματικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας υδατοσφαίρισης Ανδρών.

Μετέχουν συνολικά 8 ομάδες: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ΠΑΟΚ, ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ, ΥΔΡΑΪΚΟΣ, ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού την εβδομάδα 7-12 Μαΐου
Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού την εβδομάδα 7-12 Μαΐου 129 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι  αγώνες θα διεξαχθούν την 1η Απριλίου. Οι ημερομηνίες του Φάιναλ Φορ θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.