ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μηχανή του χρόνου

Ο Γκάλης «σκότωσε» τη Λιμόζ (vid)

Στις 17 Μαρτίου του 1994, ο Παναθηναϊκός στον δρόμο για το Final-4 του Τελ Αβίβ, χρειάστηκε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Λιμόζ. «Καθάρισε» ο Γκάλης…

Ο Γκάλης «σκότωσε» τη Λιμόζ (vid)

Με ένα show του Νίκου Γκάλη (στα 37 του…) με 30 πόντους, ο Παναθηναϊκός απέκλεισε τη Λιμόζ του Μπόζινταρ Μάλκοβιτς και έφτασε στην τετράδα του Τελ Αβίβ. Ο «μεγάλος» Νίκος Γκάλης σε μια μαγευτική βραδιά, οδήγησε τον Παναθηναϊκό στη νίκη με 87-73, με το κλειστό της Γλυφάδας να… γκρεμίζεται από τον κόσμο της ομάδας.

ÐÏËÉÔÇÓ ÃÊÁËÇÓ ÃÉÁÍÍÁÊÏÐÏÕËÏÓ / ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ËÉÌÏÆ

Αυτό ήταν το τρίτο παιχνίδι της σειράς των προημιτελικών, όπου ο Παναθηναϊκός κλήθηκε να αντιμετωπίσει την καλύτερη αμυντική και αθλητική ομάδα της εποχής, ωστόσο ο ασταμάτητος Νίκος Γκάλης, δίνοντας ρεσιτάλ εκείνο το βράδυ.

ÃÊÁËÇÓ / ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ËÉÌÏÆ

Το ρόστερ του Παναθηναϊκού: Φραγκίσκος Αλβέρτης, Νίκος Γκάλης, Νίκος Οικονόμου, Αλεξάντερ Βολκώφ, Κώστας Παταβούκας, Μηνάς Γκέκος, Χρήστος Μυριούνης, Γιάννης Γεωργικόπουλος, Γιώργος Χρυσανθόπουλος, Γιάννης Παπαγιάννης. Ο Στόγιαν Βράνκοβιτς δεν αγωνίστηκε στη σειρά με τη Λιμόζ, λόγω τραυματισμού.

Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ