ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πρώτος ο Ντόκος, πολλές διακρίσεις για τους «πράσινους»

Ατομική χρονομέτρηση στην Λάρισα Ο Παναθηναϊκός εκπροσωπήθηκε από οκτώ ποδηλάτες στο ατομικό χρονόμετρο όλων των κατηγοριών, που διοργάνωσε ο Π.Γ.Σ. Λάρισας. Πρώτος ο Σπύρος Ντόκος στην κατηγορία παμπαίδων.

Πρώτος ο Ντόκος, πολλές διακρίσεις για τους «πράσινους»

Αναλυτικά:

«Ο Π.Γ.Σ.Λάρισας, την Κυριακή 15 Μαρτίου, διοργάνωσε ατομικό χρονόμετρο για όλες τις κατηγορίες! Σύμμαχος και εδώ ο καλός καιρός και οι πολλές συμμετοχές από διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Η ομάδα του Παναθηναϊκού έλαβε μέρος με 8 αθλητές.

ΜΠΑΜ με Χαντάβα!
ΜΠΑΜ με Χαντάβα! 1.647 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην κατηγορία των παμπαίδων, ο νεαρός Σπύρος Ντόκος κέρδισε άλλη μία πρωτιά. Στους έφηβους, ο Παναγιώτης Ζουμάς τερμάτισε δεύτερος με ελάχιστη διαφορά από τον πρώτο και στην ίδια κατηγορία ο Ευθύμης Ντόκος ήρθε όγδοος. Στους άντρες, ο Σωτήρης Κουτρώτσιος από τα Τρίκαλα έκανε την καλύτερη επίδοση και κατετάγη 11ος,ο Λουκάς Μαγλάρας από την Ιτέα στον μόλις δεύτερο αγώνα του ήρθε 14ος και ο Κωστής Ξηρογιάννης 24ος. Στην κατηγορία των Μάστερ είχαμε άλλες δύο συμμετοχές, με τον Αλέξανδρο Γκαλέττι στην Α’ να τερματίζει 11ος και τον Στέφανο Κόκκινο στην Γ’ με πρωτιά!».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.