ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ημέρα ντέρμπι

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε τον Ολυμπιακό στου Ρέντη (21/3,19.30, Nοvasports 3, Panathinaikos24), στο μεγάλο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής της Volleyleague.

Ημέρα ντέρμπι

Οι «πράσινοι» θέλουν την νίκη ώστε να κάνουν το βήμα για είσοδο στην τετράδα, ενώ από την άλλη ο Ολυμπιακός ψάχνει την νίκη για να προσπαθήσει να επιστρέψει την κορυφή, αν και χρειάζεται και γκέλα του ΠΑΟΚ.

Το παιχνίδι γίνεται κεκλεισμένων των θυρών, μετά τα επεισόδια από τους οπαδούς του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.  Ένα σημαντικό στοιχείο είναι το ότι ο Παναθηναϊκός έχει να νικήσει τον Ολυμπιακό στο Ρέντη από τις 17 Ιανουαρίου 2010 και ελπίζει πως θα καταφέρει να σπάσει ένα αρνητικό ρεκόρ στην έδρα του αιώνιου αντιπάλου.

Ο Μπράιαν Κουκ, δήλωσε ενόψει της αναμέτρησης: «Είναι ένα μεγάλο  ντέρμπι. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε για να διατηρήσουμε τις ελπίδες μας για την τετράδα και θεωρώ ότι τη δεδομενη στιγμή παίζουμε καλά και έχουμε αρκετές πιθανότητες για κάτι καλό. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα αλλά έχουμε αυτοπεποίθηση ότι μπορούμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα και θα γίνει ένα πολύ καλό ματς. Δε μου αρέσουν τα άδεια γήπεδα. Στο πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική. Όπως και να χει με ή χωρίς φιλάθλους το ίδιο παιχνίδι παίζεται ενώ είναι ευκολότερο που θα ακούει ο ένας τον άλλο σε αυτή την περίπτωση».

ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό!
ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό! 2.937 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.