ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ο ένας χαλάει τη συνολική εικόνα…

Στο χθεσινό παιχνίδι με την Ρεάλ στο ΟΑΚΑ, κάποιος «έξυπνος» αποφάσισε να χρησιμοποιήσει λέιζερ, με αποτέλεσμα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός να περιμένει πλέον ακόμα ένα πρόστιμο από την Ευρωλίγκα.

Ο ένας χαλάει τη συνολική εικόνα...

Μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ, φαίνεται πως οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είναι προβληματισμένοι από την συμπεριφορά των λίγων, που βρίσκουν τον τρόπο και χρησιμοποιούν λέιζερ, φωτοβολίδες ή βεγγαλικά, με αποτέλεσμα τα συνεχόμενα πρόστιμα.

Χαρακτηριστικά είναι τα ποσά που πληρώνουν οι «πράσινοι» σε πρόστιμα. Με την Τούροφ και την Αρμάνι για χρήση λέιζερ το ποσό ήταν 5 και 6 χιλιάδες αντίστοιχα, 6,5 για την Μακάμπι, ενώ με τον Ερυθρό Αστέρα το ποσό έφτασε τις 9 χιλιάδες, λόγω φωτοβολίδων και βεγγαλικών.

Μάλιστα στην αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα αυτό ανέβηκε κατά πολύ και έφτασε τις 22 χιλιάδες, λόγω υβριστικών σχολίων προς τους διαιτητές και χρήση φωτοβολίδων.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 42.242 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η συνολική εικόνα του κόσμου στο κλειστό είναι εξαιρετική και η στήριξη στην ομάδα μεγάλη, αλλά κάθε φορά βρίσκεται και ο ένας που θα κάνει το δικό του. Ως αποτέλεσμα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει πληρώσει μόνο την φετινή χρονιά το ποσό των 48.500 ευρώ σε πρόστιμα και ενώ έρχεται και για το ματς με την Ρεάλ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.