ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Match Center

Συνέτριψε τη Χίο στα Ιλίσια

Χωρίς να συναντήσει την παραμικρή αντίσταση, ο Παναθηναϊκός συνέτριψε τη Χίο στο κολυμβητήριο των Ιλισίων με 15-4.

Συνέτριψε τη Χίο στα Ιλίσια

Όπως αποδεικνύεται και από το σκορ, το τριφύλλι δεν βρήκε σε κανένα σημείο του ματς αντίσταση από το ΝΟ Χίου και πέρασε ένα ευχάριστο μεσημέρι στο κολυμβητήριο των Ιλισίων.

Ο Παναθηναϊκός χωρίς τον Κώστα Λούδη στον πάγκο (λόγω τιμωρίας), πήρε εξ αρχής τα ηνία του ματς και προηγήθηκε με 3-1 στο πρώτο οκτάλεπτο, ενώ το ημίχρονο τον βρήκε να είναι μπροστά με 6-1.

1223956

Οι πράσινοι είχαν βάλει τις βάσεις για επιστροφή στις νίκες μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα με Βουλιαγμένη και Εθνικό και η συνέχεια του ματς, ήταν τυπική διαδικασία.

Το 3ο οκτάλεπτο έκλεισε για το τριφύλλι στο 10-2, με το τελικό σκορ να βρίσκει νικητή τον Παναθηναϊκό, με 15-4.

Πρωταγωνιστής για τους πράσινους, ήταν ο Κουρλιάυτης με 4 τέρματα, ενώ από δύο σημείωσαν οι Κόχειλας, Θεοδωρόπουλος, Αφρουδάκης και Γερακούδης και από ένα οι Παπαδόγκωνας και Σαρτζετάκης.

ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ×ÉÏÓ

Τα Οκτάλεπτα: 3-1, 3-0, 4-1, 5-2.

Παναθηναϊκός (Λαζαρίδης): Καραμπέτσος, Κομάντινα, Σαρτζετάκης 1, Κόχειλας 2, Κουρλιάφτης 4, Θεοδωρόπουλος 2, Παπαδόγκωνας 1, Καλογεράκος, Αφρουδάκης 2, Δερμιτζάκης, Χαραλαμπόπουλος 1, Γερακούδης 2, Γρηγοριάδης, Πανταζόπουλος, Σπυρόπουλος.

ΝΟ Χίου (Τζόρτζεβιτς): Γαλανόπουλος, Γκιάλης, Μιμίδης, Φάζος, Πρέκας, Αλάτσης, Κανδιόγλου, Βιτέλας, Ντούλος 1, Φουντούλης 1, Καλαργυρός, Γαβαλάς 2, Μένης-Μαστρομιχαλάκης, Γκιουβέτσης, Αγιοργούσης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ