ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Ήττα για τους νέους στη Βέροια

Οι νέοι του τριφυλλιού, ηττήθηκαν από την Βέροια εκτός έδρας με 2-0, με το τριφύλλι να έχει σημαντικές στιγμές για καλύτερο αποτέλεσμα.

Ήττα για τους νέους στη Βέροια

Την ήττα με 2-0 γνώρισε η Κ20 του τριφυλλιού από την αντίστοιχη ομάδα της Βέροιας σε ματς που διεξήχθη το Σάββατο το πρωί στην Ημαθία.

Οι πράσινοι δεν απέδωσαν σύμφωνα με τις δυνατότητες τους και δεχόμενοι ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο γνώρισαν την ήττα ενώ και τα δυο γκολ που δέχτηκαν ήταν από από ίδιες φάσεις.

Οι πράσινοι στην διάρκεια του αγώνα στάθηκαν και άτυχοι βέβαια καθώς είχαν ένα δοκάρι και ένα χαμένο τετ και απώλεσαν έτσι δυο ευκαιρίες για να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια και να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο.

Παναθηναϊκός: Κότσαρης, Αθανασόπουλος, Ζούλης, Τζανουλίνος, Μυρθιανός, Στάικος, Αγγελόπουλος Γ., Αγγελόπουλος Β., Λάμπρου, Παπανικολάου, Σιλβεστρίδης.

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι Χατζηγιοβάννης, Μπαλατσούρας, Σερβιλάκης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ