ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Να επιστρέψει στις νίκες

Ο Παναθηναϊκός μετά τη ήττα από τον Ατρόμητο θέλει σήμερα απέναντι στην Βέροια(19:30,Novasports1, Panathinaikos24.gr) να επιστρέψει στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις.

Να επιστρέψει στις νίκες

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα την Βέροια έχοντας ως στόχο να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα και να κάνει το απόλυτο μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, μπαίνοντας με σημαντικό προβάδισμα στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Σημαντικό κίνητρο η χθεσινή ήττα του ΠΑΟΚ που δίνει την ευκαιρία στους πράσινους να ξεφύγουν στον βαθμολογικό πίνακα και να μπουν με σημαντικό πλεονέκτημα στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος.

Σημαντικές απουσίες έχει ο Παναθηναϊκός στον αγωνιστικό τομέα αφού δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Μπεργκ, Ζέκα και Δώνη. Στη διάθεσή του, όμως, επιστρέφουν οι Σίλντενφελντ και Μπούρμπος που εξέτισαν τις ποινές τους την περασμένη Τετάρτη.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.372 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσον αφορά την ενδεκάδα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Στιλ, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Τριανταφυλλόπουλο (ή Μπούρμπο), Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδη και Νάνο. Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Μέντες, με εσωτερικούς μέσους τους Ατζαγκούν και Πράνιτς (Νίνης).

Πιο μπροστά θα είναι οι Μαυρίας (Ατζαγκούν) και Πέτριτς, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Καρέλης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Μπούρμπος, Λαγός και Ντίνας. Αποκλείστηκαν ως συνήθως και οι Μπούι, Σπυρόπουλος.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος του Παναθηναϊκός,Γιάννης Αλαφούζος, θα παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση με την Βέροια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.