ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Match Center

Πιο άνετα δεν γινόταν

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε άνετα με 73-57 του ΠΑΟΚ στον «Τάφο του Ινδού» και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Πιο άνετα δεν γινόταν

Οι πράσινες έκαναν πολύ άνετα το 3-0 στην σειρά, αφού είχαν κερδίσει τον «δικέφαλο» δύο φορές στην κανονική διάρκεια και πήραν την πρόκριση για τα ημιτελικά, όπου θα βρουν τον Πρωτέα Βούλας.

ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÐÁÏÊ (ÃÕÍÁÉÊÅÓ)

Ο Παναθηναϊκός έδειξε από την αρχή πως είναι έτοιμος να κάνει εύκολα το 3-0 στην σειρά και ήδη στα μισά της πρώτης περιόδου, η διαφορά είχε φτάσει στους 11 πόντους, για το 15-4. Μάλιστα το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου, βρήκε το «τριφύλλι» να έχει ήδη «κλειδώσει» το παιχνίδι, με το σκορ στο 25-7.

Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε με τον Παναθηναϊκό να μην ρίχνει τον ρυθμό του και να μεγαλώνει ακόμα περισσότερο την διαφορά στο σκορ. Το τέλος του πρώτου ημιχρόνου στον «Τάφο» βρήκε τις «πράσινες» να πανηγυρίζουν πρόωρα την πρόκριση στα ημιτελικά, με το ταμπλό να γράφει 45-17.

ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÐÁÏÊ (ÃÕÍÁÉÊÅÓ)

Η Όλιβερ έκανε ότι ήθελε στο παρκέ, το «τριφύλλι» δεν έλεγε να ρίξει τον ρυθμό και το σκορ δέκα λεπτά πριν την λήξη είχε φτάσει στο 61-36. Το τέλος του αγώνα βρήκε τον Παναθηναϊκό να πανηγυρίζει άνετα την πρόκριση στα ημιτελικά με το φινάλε να δίνει στις πράσινες την νίκη με 73-57.

Τα δεκάλεπτα: 25-7, 45-17, 61-36, 73-57.

Παναθηναϊκός: Γιγουρτάκη, Δανούση 5, Αυτζή 9, Καλημέρη, Κόνιαλη 6, Όλιβερ 20, Σλούκα 8, Βασιλοπούλου, Έιβερι 13, Φάρου, Γλυνιαδιάκη 2, Κυριακοπούλου 10.

ΠΑΟΚ: Κυρατζή 15, Τελλίδου 12, Καλομητσήνη, Σπανίδου 6, Καλαμπάκου 6, Γαβρίλη 5, Νάστου 3, Τσελέμπη 10.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ