ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δημήτρης Στρατής

Πρέπει να βρουν κίνητρο

Ξενερωμένοι και ασύνδετοι οι «πράσινοι» έκαναν δοκιμές (!) ενόψει πλέι-οφ χάνοντας ένα ματς που θ’ αποτελέσει αιχμή της προπαγάνδας των αντιπάλων για μέρες. Γράφει ο Δημήτρης Στρατής.

Πρέπει να βρουν κίνητρο

Το σκορ της ήττας κολακεύει τον Παναθηναϊκό που όπως ήταν αναμενόμενο «άδειασε» μετά τις τιμωρίες και την επίδειξη δύναμης του «αιώνιου» που εξακολουθεί να κάνει ότι γουστάρει μ’ όσο το δυνατόν πιο επιβλητικό/προκλητικό τρόπο.

Η γκέλα στη Βέροια θα γίνει αιχμή του δόρατος στην προπαγάνδα τους, όσο κι αν φαίνεται απίστευτο τα παικτάκια του Πορτογάλου άντρακλα θα πάρουν τον τίτλο με διψήφια (!!!) διαφορά πόντων, εξέλιξη που κάνει  λαλίστατο τον παππού απ’ το Κολωνάκι που (και) σήμερα μας διασκέδασε όταν κάλεσε τον Παναθηναϊκό να… φτιάξει ομάδα!

Ο Αναστασίου σκέφτεται ήδη τα πλέι-οφ, σήμερα διαπίστωσε (;) ότι πειραματισμοί με τα τρία μπαρμπαδάκια σε άξονα/επίθεση δεν φτουράνε ενόψει Περιστερίου, Τρίπολης, Τούμπας, ματς που θα μας απασχολήσουν την άνοιξη.

Ο Γαϊτάνος έδωσε εντολή στους γρήγορους Μπεν, Μπαργκάν, Γεωργιάδη ν’ αλλάζουν θέσεις πίσω από τον Κάμπορα και οι στόπερ …ζαλίστηκαν, αφού δεν υπήρχε κατέβασμα της Βέροιας στο πρώτο ημίχρονο που να μην «μύριζε» επικίνδυνη φάση. Είτε από αποκρούσεις της άμυνας τους, είτε από απλές διαγώνιες πασούλες οι επιθετικοί των οικοδεσποτών ξεχύνονταν μπροστά μιας και δεν υπήρχε άνθρωπος να μαρκάρει, να τζαρτζάρει, να τρέξει.

Προσθέστε ακόμα μία άθλια εμφάνιση του «30» (αδικείται παίζοντας σε θέση που δεν «έχει» ωστόσο το καλοκαίρι οφείλει να δουλέψει σε ταχύτητες/αντιδράσεις χαμηλά, λίγο τεχνίτης και ταχύς να είναι ο αντίπαλος του βάζει ζόρια) και καταλαβαίνετε γιατί οι στόπερ πριν καν προλάβουν να ζεσταθούν  είχαν από μία κίτρινη κάρτα! Κατά τ΄ άλλα για ένα ακόμα παιχνίδι η αντιμετώπιση από την διαιτησία ήταν άκρως εχθρική, φάουλ  ή κόρνερ (!) δεν έπαιρνες με τίποτα (μεγάλη η ένταση των παραπόνων στο τέλος από Λαγό και σία για μια ανύπαρκτη παράβαση που σφυρίχτηκε στον Ατζαγκούν στις καθυστερήσεις), δεν θέλει και πολύ να σε πάρει από κάτω όταν καθ΄ όλη την διάρκεια της σεζόν εδώ και περίπου….20 χρόνια σου φέρονται ίδια και χειρότερα!

Δημήτρης Στρατής
Δημήτρης Στρατής Για τον Δημήτρη Στρατή το panathinaikos24 αποτελεί το τρίτο πράσινο μετερίζι στο οποίο θ' ασχολείται με το ομορφότερο δευτερεύον πράγμα στη ζωή του.
Η διαδρομή ξεκίνησε από το balla.gr, συνεχίστηκε στο leoforos.gr, τώρα όντας ο 13ος (προφανώς σημαδιακό μιας κι ο αριθμός -για προφανείς λόγους- είναι ο αγαπημένος του) συνεργάτης του site θ' ασχολείται (σχεδόν) καθημερινά με τον μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο! Θεωρεί τη γενιά του προνομιακή αφού έζησε live τα σπουδαιότερα επιτεύγματα των τμημάτων του κλαμπ, πλην Γουέμπλεϊ. Μια ζωή θα τον στοιχειώνει ο χαμένος προημιτελικός με την Πόρτο του Μουρίνιο το 2003 , όταν χάθηκε τελικός-φαντασίωση για όλους τους πράσινους πιστούς απανταχού Γης! Φαντάζεστε τι θα γινόταν σε συναπάντημα ΠΑΟ και...Σέλτικ;

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ