ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τέλος η Παυλοπούλου από τον Παναθηναϊκό – Που συνεχίζει

Παρελθόν αποτελεί από το Τριφύλλι η Πηνελόπη Παυλοπούλου.

Τέλος η Παυλοπούλου από τον Παναθηναϊκό - Που συνεχίζει

Χωριστούς δρόμους αναμένεται να ακολουθήσουν είναι η Πηνελόπη Παυλοπούλου και ο Παναθηναϊκός. Οι Πράσινοι ήθελαν να την κρατήσουν στο ρόστερ τους, ωστόσο η επιθυμία της παίκτριας να αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο έπαιξε ρόλο στην απόφασή της.

Κι αυτό διότι δύσκολα Ελληνίδα παίκτρια θα έλεγε όχι στην πρόταση της ουγγρικής Σοπρόν, μιας ομάδας με μεγάλη παράδοση και επιτυχίες στο διεθνές στερέωμα, έχοντας κατακτήσει εκτός από τα 16 πρωταθλήματα στην Ουγγαρία, μια Ευρωλίγκα μέσα στην έδρα της πανίσχυρης Φενέρ το 2022 αλλά και το Eurocup.

Η Παυλοπούλου που υπήρξε αρχηγός του Παναθηναϊκού είχε ενημερώσει εδώ και μήνες τη διοίκηση του συλλόγου για την απόφασή της και φεύγει σαν φίλη από το πράσινο στρατόπεδο, και προφανώς όταν και αν υπάρξει επαναπατρισμός στο μέλλον, οι πράσινοι θα έχουν τον πρώτο λόγο.

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 24.881 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.