ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Διονύσης Δεσύλλας

Κόουτς, άλλαξέ το…

Η έλλειψη κινήτρου είναι κάτι το ανθρώπινο, από τη στιγμή που δεν μιλάμε για ρομπότ. Ο Γιάννης Αναστασίου, όμως, είναι αυτός που οφείλει να αλλάξει τη… διάθεση, ενόψει πλέι οφ. Γράφει ο Διονύσης Δεσύλλας.

Κόουτς, άλλαξέ το…

Ηταν η έλλειψη κινήτρου η βασική αιτία για την κάκιστη εμφάνιση του Παναθηναϊκού στη Βέροια; Πολύ πιθανό. Και δεν το γράφουμε αυτό, επειδή εκεί στάθηκαν οι περισσότεροι με δηλώσεις τους, μετά το τέλος της αναμέτρησης. Αλλά διότι, έκανε… μπαμ, από τη νωχελικότητα που παρουσίασαν οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού», στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.  Καμία διάθεση για ποδόσφαιρο, το γνωστό πάθος τους τελευταίου διμήνου απουσίαζε, η συνοχή στις γραμμές δεν υπήρχε και χωρίς πολλά λόγια, οι «πράσινοι» παρουσίασαν, απλώς, ένα συνονθύλευμα στη Βέροια, η οποία αν ήταν πιο ποιοτική θα είχε σκοράρει περισσότερες φορά και όχι μόνο μια.

Στην έλλειψη κινήτρου, καλό θα είναι να προσθέσουμε και το γεγονός ότι οι αλλαγές δεν προσέφεραν το παραμικρό. Αναφέρομαι, κυρίως, στους Νίνη, Μαυρία και Μέντες, οι οποίοι παρουσίασαν κακό πρόσωπο, όπως, δηλαδή, και η υπόλοιπη ομάδα. Κι αν ο τελευταίος είναι εκτός ρυθμού, επηρεασμένος από το γεγονός ότι δεν παίζει πολύ τελευταία, οι δυο πρώτοι δεν εκμεταλλεύονται τις όποιες ευκαιρίες έχουν πάρει μέχρι τώρα. Είναι από μέτριοι έως κακοί, με εξαίρεση την εμφάνιση του Νίνη στο Γεντί Κουλέ και στο μεγάλο διπλό που πήρε το «τριφύλλι».

Ο Γιάννης Αναστασίου είναι αυτός, ο οποίος θα πρέπει να μεταδώσει ξανά τη… σπίθα στους ποδοσφαιριστές του. Κατανοητό και ανθρώπινο, η διάθεση να μην είναι πάντα η ίδια, ειδικά μετά τα τελευταία γεγονότα. Όμως, όταν είσαι επαγγελματίας και αγωνίζεσαι σε μια τόσο μεγάλη ομάδα, όπως ο Παναθηναϊκός, το μυαλό πρέπει να καθαρίζει και να επιστρέφεις εκεί που ήσουν. Το πρωτάθλημα χάθηκε. Τα πλέι οφ, όμως, είναι μπροστά και ο κόουτς οφείλει να αλλάξει την κατάσταση και να επαναφέρει το κίνητρο στους όποιους… ξενερωμένους ποδοσφαιριστές, για να μην έρθουν τα χειρότερα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ