ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μποχωρίδης: «Δυνατοί απ την αρχή»

Για την αναμέτρηση με τη Γαλατασαράϊ (27/03, 20:00) μίλησε ο Λευτέρης Μποχωρίδης και τόνισε πως θα παρουσιαστούν όπως πρέπει, ώστε να επικρατήσουν.

Μποχωρίδης: «Δυνατοί απ την αρχή»

Ο νεαρός γκαρντ τόνισε πως η Γαλατά, είναι δύσκολος αντίπαλος στην έδρα της παρά τα κενά που έχει στο ρόστερ της, ενώ κατέληξε λέγοντας πως στόχος όλων είναι η πρόκριση στα προημιτελικά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Το παιχνίδι είναι εύκολο στα χαρτιά και μόνο. Εμείς κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Σίγουρα η Γαλατάσαραϊ είναι κάπως αποδυναμωμένη, αλλά έχουμε δει ότι στο γήπεδό τους είναι δυνατοί. Πρέπει να μπούμε δυναμικά από το πρώτο λεπτό και να μην θεωρήσουμε εύκολο το παιχνίδι επειδή η Γαλατάσαραϊ δεν έχει στόχο. Εμείς θα πάμε να παίξουμε δυνατά για να δείξουμε εξ αρχής πως εμείς θα πάρουμε τη νίκη. Στόχος μας είναι να περάσουμε στα προημιτελικά και να αντιμετωπίσουμε μετά με όποιον αντίπαλο μας αναλογεί. Το ότι είμαστε τώρα όλοι καλά είναι μια ευλογία. Έχουμε περισσότερες λύσεις και μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλα τα παιχνίδια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.