ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Λαουάλ: «Είμαστε καλύτεροι, αλλά δεν τους υποτιμάμε»

Για την αναμέτρηση με τη Γαλατασαράϊ στην Τουρκία, μίλησε ο Γκάνι Λαουάλ και τόνισε πως δεν υποτιμά τον αντίπαλο, παρόλο που ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερος.

Λαουάλ: «Είμαστε καλύτεροι, αλλά δεν τους υποτιμάμε»

Ο Αμερικανός σέντερ τόνισε πως στο ματς με τη Γαλατά, θα πρέπει να είναι όλοι σοβαροί και συγκεντρωμένοι για να έρθει η νίκη, ενώ παράλληλα τόνισε πως η ομάδα πρέπει να βρει ένα καλό ρυθμό και για τα επόμενα ματς που έρχονται τον επόμενο μήνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο σέντερ του τριφυλλιού:

«Η Γαλατάσαραϊ είναι καλή ομάδα. Μπορεί να μην έχουν ελπίδες πρόκρισης, αλλά δεν τους υποτιμάμε. Αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι με σοβαρότητα, το τεχνικό τιμ μaς αναλύει τι κάνουν καλά και τι όχι και πάμε για τη νίκη. Στους αντιπάλους μας αρέσει να τρέχουν και η βαθμολογική θέση που έχουν ίσως να τους αδικεί. Εμείς θέλουμε να τους βγάλουμε εκτός αγώνα γρήγορα, να μην τους δώσουμε δικαίωμα στην ελπίδα ότι θα μας νικήσουν. Είμαστε καλύτερη ομάδα από αυτές που είναι πίσω μας και θέλουμε να είμαστε υγιείς και να βρούμε έναν καλό ρυθμό εν όψει των αγώνων του επόμενου μήνα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.