ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Στο Αγρίνιο τα «φίνα» κορίτσια για το final four

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του τριφυλλιού βρίσκεται από το βράδυ της Πέμπτης (26/3) στο Αγρίνιο, όπου το Σαββατοκύριακο (28-29/03), θα πραγματοποιηθεί το Φάιναλ-4 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στο Αγρίνιο τα «φίνα» κορίτσια για το final four

Οι αναμετρήσεις θα γίνουν στο κλειστό γυμναστήριο «Μιχ. Κούσης». Το μεσημέρι της Παρασκευής (27/3) ξεκινά το επίσημο πρόγραμμα των προπονήσεων, ενώ στις 14.00 της ίδιας ημέρα θα δοθεί στο Δημαρχείο Αγρινίου η επίσημη συνέντευξη Τύπου, παρουσία εκπροσώπων των συνδιοργανωτών, των τεσσάρων προπονητών και των αρχηγών των ομάδων.

Παράλληλα, η λίμπερο του τριφυλλιού Πέννυ Ρόγκα, μίλησε στην σελίδα της ΕΟΠΕ και αναφέρθηκε για το ματς με τον Πανναξιακό:

 «Συνήθως λένε πως αυτός που το θέλει περισσότερο το παίρνει. Για μένα δεν ισχύει 100% κάτι τέτοιο. Όλες οι ομάδες το θέλουν και θα παλέψουν γι’ αυτό αλλά αυτός που εκείνη την ημέρα θα μπορέσει να διαχειριστεί το άγχος και κάνει τα λιγότερα λάθη, αυτός θα είναι ο νικητής. Ο Πανναξιακός είναι αδιαμφισβήτητα μια πολύ καλή ομάδα και πολύ μαχητική. Σίγουρα θα γίνει ένας πολύ δυνατός ημιτελικός».

Τέλος, σχετικά με το που θα κριθεί ο τίτλος σημείωσε: «Στο καθαρό μυαλό, τη θέληση. Εύχομαι στο Final 4 να παιχτεί όμορφο βόλεϊ και να βγει κερδισμένο το ίδιο το άθλημα».

ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό!
ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό! 1.737 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Oι αγώνες του Final 4 του Κυπέλλου Γυναικών θα μεταδοθούν από την ΝΕΡΙΤ.

Σάββατο 28 Μαρτίου (Ημιτελικοί) 17:30 Πανναξιακός – Παναθηναϊκός 20:00 Ηρακλής Κηφισιάς – Ολυμπιακός

Κυριακή 29 Μαρτίου 18:00 Τελικός

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.