ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Ώρα για το «Πασχαλινό πρωτάθλημα»

Ξεκινάει την Τετάρτη 1η Απριλίου το «Πασχαλινό Πρωτάθλημα» των σχολών υδατοσφαίρισης του Παναθηναϊκού.

Ώρα για το «Πασχαλινό πρωτάθλημα»

Οι μικροί πολίστες του Παναθηναϊκού θα χωριστούν σε τέσσερα γκρουπ για κάθε ηλικιακή κατηγορία (Καρχαρίες, Δελφίνια, Ξιφίες και Πιράνχας) με όλες τις ομάδες να αγωνίζονται μεταξύ τους. Η διοργάνωση θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ στα ωράρια των προπονήσεων με κοινή ώρα προσέλευσης τις 17:15 ενώ οι αγώνες θα ξεκινούν λίγη ώρα αργότερα.

Αναλυτικά το αγωνιστικό πρόγραμμα:

Τετάρτη 1/4/2015 Καρχαρίες – Δελφίνια 17:45 Πιράνχας – Ξιφίες 18:15

Πέμπτη 2/4/2015 Καρχαρίες – Ξιφίες 17:45 Δελφίνια – Πιράνχας 18:15

Παρασκευή 3/4/2015 Καρχαρίες – Πιράνχας 17:45 Δελφίνια – Ξιφίες 18:15

Το αγωνιστικό τριήμερο θα ολοκληρωθεί με την απονομή αναμνηστικών πασχαλινών δώρων στα παιδιά που θα συμμετάσχουν, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των αγώνων της Παρασκευής.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ