ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Εδώ κάνει… κουμάντο ο Παναθηναϊκός

Μπορεί να έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, μπορεί μακριά από το ΟΑΚΑ να παρουσιάζει σοβαρές αρρυθμίες, ωστόσο εδώ… στο σπίτι του, κάνει κουμάντο ο Παναθηναϊκός. Νικά την Άλμπα (21:45, panathinaikos24.gr, ΝΕΡΙΤ) και φεύγει για τους «8».

Εδώ κάνει… κουμάντο ο Παναθηναϊκός

Έτοιμος για τη νίκη-πρόκριση είναι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υποδέχεται την μαχητική Άλμπα Βερολίνου, στο ΟΑΚΑ, με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Τεράστιο το κίνητρο και για την ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς, η οποία με νίκη άνω των έξι πόντων, εξασφαλίζει μια θέση στα προημιτελικά.

Απευκταίο σενάριο…

Σε περίπτωση ήττας του «τριφυλλιού», με διαφορά κάτω των έξι πόντων, η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν θα έχει την κατάσταση στα χέρια του, καθώς για να προκριθεί θα πρέπει να κερδίσει τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι την τελευταία αγωνιστική, ενώ παράλληλα θα πρέπει η Μακάμπι να κερδίσει την Άλμπα στη Γερμανία, ούτως ώστε να καταλάβει την 4η θέση.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 37.481 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από την πλευρά των Γερμανών, δεν υπάρχουν επίσης προβλήματα, καθώς ενσωματώθηκαν και οι Χάμοντς και ΜακΛίν, με την ομάδα του Ομπράντοβιτς να αποτελεί την… ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης, η οποία διεκδικεί την είσοδό της στην οκτάδα μετά από πάρα πολλά χρόνια (1998 η τελευταία φορά).

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Χουάν Κάρλος Γκαρθία Γκονζάλεθ (Ισπανία), Μιλιβόγε Γιόβτσιτς (Σερβία) και Ρουστού Νουράν (Τουρκία).

Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.