ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σούπερ προσφορά της Παναθηναϊκής Συμμαχίας

Η Παναθηναϊκή Συμμαχία ανακοίνωσε μια ακόμα συνεργασία, αυτή τη φορά με τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών «So Easy».

Σούπερ προσφορά της Παναθηναϊκής Συμμαχίας

Πιο κοντά από ποτέ στα μέλη της η Παναθηναϊκή Συμμαχία, βοηθώντας γονείς και μαθητές, προσφέροντας εκπτώσεις της τάξης των 100 ευρώ στα δίδακτρα έτους στα φροντιστήρια «So Easy».

Αναλυτικά:

«Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών So Easy® αποτελούν την πιο ολοκληρωμένη πρόταση στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης, επενδύοντας σε πρωτοποριακές μεθόδους διδασκαλίας και στον καινοτόμο εξοπλισμό. Η επιτυχία τους βασίζεται σε ένα άρτια δομημένο σύστημα διδασκαλίας, προσφέροντας γρήγορη, ‘έξυπνη’ και κυρίως αποτελεσματική γνώση, διευρύνοντας την επαφή με έναν ολόκληρο κόσμο επικοινωνίας και ευκαιριών, τόσο για τους μαθητές όσο και για τους συνεργάτες των Κέντρων.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.091 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η καινοτομία των Κέντρων Ξένων γλωσσών So Easy® έγκειται στο γεγονός της μοντέρνας αντίληψης διδασκαλίας, που παρέχεται πλαισιωμένη αρμονικά από ένα ιδανικό περιβάλλον, ενισχύοντας καταλυτικά την ουσιαστική μετάδοση της γνώσης. Κύρια χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου τρόπου διδασκαλίας είναι τα ολιγομελή και ομοιογενή τμήματα, αυστηρά έως 8 ατόμων το καθένα, προσφέροντας χώρο για σωστή εμπέδωση και κατανόηση των μαθημάτων, καθώς και το διδακτικό προσωπικό, το οποίο επιλέγεται από το ακαδημαϊκό τμήμα των So Easy® μέσα από διαγνωστικά tests που αξιολογούν τις γνώσεις, τη μεθοδολογία και την ακαδημαϊκή συμπεριφορά των υποψηφίων. Σημαντικό ρόλο στην εκπαιδευτική διαδικασία διαδραματίζουν τα διδακτικά παιχνίδια, μέσω των οποίων προωθείται η γνώση άμεσα και ευχάριστα, χωρίς να κουράζονται ούτε οι μικροί, αλλά ούτε και οι ενήλικοι μαθητές.

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών so easy παρέχουν στα Μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας €100,00 έκπτωση στα δίδακτρα έτους για όλες τις ξένες γλώσσες

Τηλεφώνα επικοινωνίας : 801-11 50 60 70(αστική χρέωση)

http://soeasy.gr/».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.