ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τεχνολογία drone απόψε στο ΟΑΚΑ!

Για πρώτη φορά στην Ευρωλίγκα, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα χρησιμοποιήσει απόψε κόντρα στην Άλμπα, τεχνολογία drone!

Τεχνολογία drone απόψε στο ΟΑΚΑ!

Η ανακοίνωση της “πράσινης” ΚΑΕ

“Στη σημερινή αναμέτρηση με την Άλμπα Βερολίνου για το Top-16 της Euroleague, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα χρησιμοποιήσει, για πρώτη φορά στην ιστορία της κορυφαίας Ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, drone! Αξίζει να αναφέρουμε πως μια ενέργεια σαν αυτή δεν έχει γίνει σε επίσημη αναμέτρηση στο NBA.

Οι φίλοι της ομάδας θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν πλάνα πριν από την έναρξη της σημαντικής αναμέτρησης (όπως την προθέρμανση της ομάδας, την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο, την παρουσίαση των παικτών, και την καθιερωμένη παρουσίαση των δύο ομάδων στα πρότυπα της Euroleague), δραστηριότητες και διαγωνισμούς κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, όπως και τη μοναδική ατμόσφαιρα στο κατάμεστο ΟΑΚΑ.

Κάνοντας εγγραφή στο επίσημο YouTube (https://www.youtube.com/user/paobcgr) κανάλι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, οι φίλοι του Εξάστερου θα έχουν τη δυνατότητα να δουν πλάνα από τη σημερινή αναμέτρηση αλλά και από σημαντικές επερχόμενες αναμετρήσεις, όπως ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας (Κυριακή 5/4, 17:15). Το «πράσινο» drone θα βρεθεί και την Κυριακή στο ΟΑΚΑ, όπου η ομάδα μας θα διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο για τη σεζόν 2014-2015, καλύπτοντας ότι συμβαίνει πριν και μετά την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πατρών.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 42.076 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Aξίζει να σημειώσουμε πως αρωγός στην προσπάθεια της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τη χρήση καινοτόμων τεχνολογιών είναι η iSystem, επίσημος Apple reseller, η οποία παρείχε το drone.

Το PAirO (η …κωδική ονομασία του «πράσινου» drone) έκανε την παρθενική του εμφάνιση στην χθεσινοβραδυνή προπόνηση της ομάδας μας, τραβώντας τα βλέμματα των παρευρισκομένων.

Απολαύστε τα εκτεταμένα στιγμιότυπα από τη χθεσινή προπόνηση της ομάδας μας στο ΟΑΚΑ στο βίντεο που ακολουθεί.

Ήρθε η ώρα να απογειωθούμε…!”

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.