ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μηχανή του χρόνου

Υπέταξε τη «Μπάρτσα»… (pics, vids)

Σαν σήμερα στις 3 Απριλίου του 2002, ο Παναθηναϊκός θα κάνει υπερήφανο τον κόσμο του για μια ακόμη φορά, κερδίζοντας τη Μπαρτσελόνα (1-0, Μπασινάς), γράφοντας άλλη μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του στο Champions League.

Υπέταξε τη «Μπάρτσα»… (pics, vids)

Οι «πράσινοι» του Σέρχιο Μαρκαριάν, έχουν προκριθεί για μια ακόμη φορά στους «8» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με την κληρωτίδα να του… φέρνει μπροστά του, την Μπαρτσελόνα των Κοκού, Κλάιφερτ, Τσάβι, Πουγιόλ, Όβερμας και άλλους πολλούς.

panathinaikos24.gr-pao barcelona 1-0

Πρώτο ματς στη Λεωφόρο, με τον Παναθηναϊκό «στημένο» στο γήπεδο εξαιρετικά από τον Ουρουγουανό προπονητή του, με υπομονή αλλά και πάθος να ξεχειλίζει… κατάφερε στο 79΄με πέναλτι που κέρδισε ο Κόλκα, μετά από ανατροπή του, από τον Αμπελάρδο και εκτέλεσε εύστοχα ο Άγγελος Μπασινάς, να πάρει μια σπουδαία νίκη, που τον έφερε σε θέση «οδηγού», ενόψει της ρεβάνς στη Βαρκελώνη.

panathinaikos24.gr-gionas kolka

Παναθηναϊκός (Μαρκαριάν): Νικοπολίδης, Χένρικσεν, Βλάοβιτς (74′ Ολισαντέμπε), Γκούμας, Κόλκα, Σάριτς, Κυργιάκος, Κωνσταντίνου (90΄Βόκολος), Μπασινάς, Λυμπερόπουλος (60′ Μπόατενγκ), Φύσσας.

Μπαρτσελόνα (Ρέχα): Μπονάνο, Ντε Μπουρ, Αμπελάρντο, Κοκού (54′ Τσάβι), Κλάιφερτ, Όφερματς, Ρόσεμπακ (72′ Ριβάλντο), Γκάμπρι, Κοκό (68′ Ρέιζιγκερ), Πουγιόλ, Μότα.

panathinaikos24.gr-pao barca 1-0
panathinaikos24.gr-basinas
panathinaikos24.gr-pao barcelona 1-0

Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ