ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μηχανή του χρόνου

Νύχτες μαγικές και ονειρεμένες… (pics, vids)

Ο Παναθηναϊκός έκλεισε το… «Ντε Μέερ», με τον τρόπο που ήθελε αυτός…, πανηγυρίζοντας μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία του. Νίκη επί του Άγιαξ στο Άμστερνταμ, στους «4» του Champions League. Το ημερολόγιο έγραφε 3 Απριλίου 1996.

Νύχτες μαγικές και ονειρεμένες… (pics, vids)

Ο Άγιαξ στο τελευταίο του ματς στο «Ντε Μέερ», πριν τη μετακόμισή του στο «Άμστερνταμ Αρίνα», είχε ετοιμάσει μια… φιέστα, θέλοντας να αποχαιρετίσει το παλιό του σπίτι με μια νίκη στα ημιτελικά του θεσμού.

panathinaikos24.gr-boreli

Οι «πράσινοι» του Χουάν Ρότσα ωστόσο, είχαν διαφορετική άποψη… Σε ένα αλησμόνητο παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση, κέρδισε με γκολ του Βαζέχα στο τέλος με 1-0, φτάνοντας μια ανάσα από τον τελικό της διοργάνωσης.

panathinaikos24.gr-donis

Μια ακόμη νύχτα, μαγική και ονειρεμένη από τον Panathinaikos…

Άγιαξ (Φαν Χάαλ): Φαν ντερ Σαρ, Ράιζινγκερ, Μπλιντ, Φρανκ ντε Μπουρ, Μπογκάρντε, Ντάβιντς, Φίνιντι, Λίτμανεν (76′ Μουσάμπα), Ρόναλντ ντε Μπουρ, Κανού, Κλάιφερτ

Παναθηναϊκός (Ρότσα): Βάντσικ, Αποστολάκης, Ουζουνίδης, Γ. Σ. Γεωργιάδης, Καλιτζάκης, Κολιτσιδάκης, Καπουράνης, Μπορέλι (84′ Μάρκος), Μαραγκός (62′ Γ. Χ. Γεωργιάδης), Δώνης, Βαζέχα (90′ Νιόπλιας).

panathinaikos24.gr-vazecha

Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ