Ερασιτέχνης

«Λαβωμένος» στην Πάτρα

Με απουσίες θα ταξιδέψει στην Πάτρα η ομάδα καταδύσεων του Παναθηναϊκού, όπου θα λάβει μέρος στο κύπελλο άνοιξης που ξεκινάει σήμερα.

Αναλυτικά:

«Αναχωρεί για την Πάτρα η ομάδα καταδύσεων του Παναθηναϊκού που θα λάβει μέρος στο κύπελλο άνοιξης το τριήμερο 3,4 και 5 Απριλίου Λαβωμένος θα συμμετάσχει ο Παναθηναϊκός στη διοργάνωση καθώς δε θα μπορέσουν να ταξιδέψουν μαζί με την υπόλοιπη αποστολή αρκετοί από τους πρωταγωνιστές της ομάδας στις τελευταίες διοργανώσεις, ο Θάνος Τσιρίκος, η Αναστασία Ταράσοβα και η Βασιλεία Μαντινίδη. 

Ο πρωταθλητής του Παναθηναϊκού στάθηκε άτυχος καθώς έσπασε το χέρι του στο βατήρα κατά τη διάρκεια της προπόνησης του περασμένου Σαββάτου ενώ θα επανεξεταστεί τις επόμενες ημέρες για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς και ο χρόνος επιστροφής του στις προπονήσεις. Τα δυο κορίτσια τραυματίστηκαν στον αυχένα και στο πόδι αντίστοιχα και δε θα μπορέσουν να δώσουν το παρών στη διοργάνωση.

Οι αγώνες θα διεξαχθουν για πρώτη φορά φέτος στο κλειστό καταδυτήριο της Πάτrας για τις κατηγορίες Β’, Γ’ και Δ’. Από την ομάδα μας θα πάρουν μέρος στη διοργάνωση ο Νίκος Μόλβαλης (Β’ κατηγορίας 1μ,3μ και σταθερά),ο Κωνσταντίνος Μπαρμπόπουλος (Β’ κατηγορίας 1μ και 3μ), η Άννα Μαρία Σαχίνη (Δ’ κατηγορίας 1μ και 3μ), ο Χρήστος Περιπάνος (Δ’ κατηγορίας 1μ και 3μ) και ο Σταύρος Σιφναίος (Δ’ κατηγορίας 1μ)»

Καλή μας επιτυχία!»

Αναχωρεί για την Πάτρα ο ομάδα καταδύσεων του Παναθηναϊκού που θα λάβει μέρος στο κύπελλο άνοιξης το τριήμερο 3,4 και 5 …

Posted by ΠΑΟ aquatics on Παρασκευή, 3 Απριλίου 2015

Exit mobile version