ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Με φόντο τα πλέι οφ

Επιστροφή στις νίκες στην άδεια Λεωφόρο για να διατηρήσει ή και να αυξήσει τη διαφορά έναντι των υπόλοιπων ομάδων εν όψει της διαδικασίας των πλέι οφ ψάχνει απόψε ο Παναθηναϊκός, που υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης (19:30 NS2, panathinaikos24.gr).

Με φόντο τα πλέι οφ

Μετά τις ήττες από Ατρόμητο και Βέροια και την αφαίρεση τον τριών βαθμών για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, οι «πράσινοι» έχασαν κάθε ελπίδα για το πρωτάθλημα και πλέον η προσοχή είναι στραμμένη στα πλέι οφ. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου θέλει να τερματίσει δεύτερη και να μπει ως πρώτη στη διαδικασία, γι’ αυτό και τα επόμενα παιχνίδια είναι κρίσιμα, αρχής γενομένης από το σημερινό.

Ο Αναστασίου θα κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα και  σκοπεύει να επαναφέρει τον Μπεργκ και τον Ζέκα, οι οποίοι εξέτισαν με τη Βέροια τις τιμωρίες τους.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Στιλ, με τους Τριανταφυλλόπουλο, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδη και Νάνο να αποτελούν την τετράδα άμυνα. Ως «κόφτης» θα παίξειο Λαγός, με εσωτερικούς μέσους τον Ζέκα και έναν εκ των Δώνη ή Πράνιτς. Ο Πέτριτς θα παίξει πίσω από τον Μπεργκ, ο οποίος θα έχει παρτενέρ τον Καρέλη.

Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού
Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού 6.840 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Αναγνωστόπουλος, Χουχούμης, Μπούρμπος, Μαυρίας, Ατζαγκούν, Κλωναρίδης και Μπερίσα. Εκτός έμειναν οι Νίνης, Ντίνας, Σπυρόπουλος, Μπούι, Κουτρουμπής και Μέντες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.