ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Γ. Αφρουδάκης: «Η ομάδα δεν έχει το σεβασμό που θα έπρεπε»

Δηλώσεις του Γιώργου Αφρουδάκη φιλοξενούνται στην εφημερίδα «Πράσινη», μια μέρα μετά τη μεγάλη πρόκριση της ομάδας του Παναθηναϊκού στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Γ. Αφρουδάκης: «Η ομάδα δεν έχει το σεβασμό που θα έπρεπε»

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο Γιώργος Αφρουδάκης σε δηλώσεις που παραχώρησε στην εφημερίδα «Πράσινη»,μια μέρα μετά την πρόκριση της ομάδας πόλο ανδρών στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο έμπειρος φουνταριστός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις ενέργειες της  ΚΟΕ αλλά και για  τους μελλοντικούς στόχους των «πρασίνων».

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην «Πράσινη»:

Για το σύστημα διεξαγωγής των πλέι-οφ είπε:

 «Αυτό δεν έχει γίνει πουθενά στον κόσμο. Δεν υπάρχει εξήγηση γι’ αυτό. Η ΚΟΕ σε βάζει να χάσεις. Ενημέρωσαν την ομάδα λίγες ώρες πριν το ματς και ζήτησαν να εφαρμοστεί! Αν ο Παναθηναϊκός θεωρεί ότι η Σούπερ Λιγκ και η ΕΠΟ είναι εναντίον του, δεν μπορεί να φανταστεί τι γίνεται στην υδατοσφαίριση. Απλώς τυχαίνει το άθλημα να μην έχει ανάλογη προβολή και ο κόσμος δεν μαθαίνει τι γίνεται. Η κατάσταση είναι τραγική. Η ομάδα δεν έχει το σεβασμό που θα έπρεπε»

Σχετικά με τη συνέχεια πρόσθεσε:

«Πιστεύω πλέον ότι έχουμε το χρόνο να δουλέψουμε σε κάποια πράγματα και να βελτιωθούμε εν όψει πλέι οφ και Κυπέλλου. Ο μεγάλος στόχος της ομάδας είναι να παίξουμε σε δύο τελικούς, σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός άλλωστε δεν έχει καταφέρει ποτέ κάτι τέτοιο. Αυτό για εμάς αποτελεί ένα ακόμα κίνητρο».

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού την εβδομάδα 7-12 Μαΐου
Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού την εβδομάδα 7-12 Μαΐου 104 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.