ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι»

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης σε δηλώσεις του τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να δείξει από την αρχή ότι είναι καλύτερος.

«Να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θέλουμε ένα γεμάτο γήπεδο και ο τελικός να είναι μια πραγματική γιορτή. Θέλουμε να το απολαύσουμε και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Για μένα είναι η δεύτερη χρονιά στον τελικό και θέλω την Κυριακή το βράδυ να χαμογελάω και να έχουμε πάρει τον τίτλο»!

Όσο για τα κομμάτια του παιχνιδιού που πρέπει να προσέξουν οι «πράσινοι» υποστήριξε: «Πρέπει να μπούμε δυνατά. Σεβόμαστε την ομάδα της Πάτρας αλλά σεβόμαστε και τους εαυτούς μας. Πρέπει να βγάλουμε ενέργεια και να παίξουμε καλή άμυνα για να κερδίσουμε. Είναι ένα ματς κι έχει το δικαίωμα και η άλλη ομάδα να διεκδικεί ότι καλύτερο της αναλογεί. Στόχος είναι από την αρχή να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι στο γήπεδο για να πάρουμε τον τίτλο. Όταν έχεις συνεχόμενα ματς δεν έχεις χρόνο να σκέφτεσαι το πριν και το μετά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.