ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λουκ Στιλ: «Είμαστε απογοητευμένοι…»

Καλός στο πρώτο ημίχρονο, κακός στο δεύτερο ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Λουκ Στιλ που όμως τόνισε οτι οι πράσινοι θα παλέψουν για τη κορυφή στα πλέι οφ.

Λουκ Στιλ: «Είμαστε απογοητευμένοι…»

Αναλυτικά όσα δήλωσε

«Η αλήθεια είναι πως στο πρώτο μέρος παίξαμε καλά, είχαμε καλή εμφάνιση και γι’ αυτό βάλαμε δύο γκολ. Στο δεύτερο, όμως, δεν ήμασταν καλοί και δώσαμε την ευκαιρία στον Αστέρα να μας κάνει φάσεις. Και γι’ αυτό είμαστε απογοητευμένοι που συνέβη αυτό».

«Η τιμωρία των τριών βαθμών μας έχει επηρεάσει και φαίνεται. Και κόντρα στον Ατρόμητο και κόντρα στη Βέροια αυτό έγινε. Σήμερα αισθανόμασταν πως τα πράγματα μπορούσαν να πάνε καλά. Απ’ τον Εργοτέλη και μετά άρχισαν να είναι όλα πιο δύσκολα… Το να πούμε ότι παίξαμε χωρίς κόσμο, δεν αποτελεί δικαιολογία, πρέπει να κάνουμε το παν για να τερματίσουμε στη δεύτερη θέση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.