ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Match Center

Νίκη για την ομάδα πόλο

Η ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού επικράτησε 11-4 του Νηρέα Λαμίας για την 20η αγωνιστική της Α1 πόλο ανδρών.

Νίκη για την ομάδα πόλο

O Παναθηναϊκός επικράτησε 11-4 του Νηρέα Λαμίας στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών, που έγινε χθες το απόγεμα στο Ιλίσιο κολυμβητήριο.

Οι «πράσινοι» επιβλήθηκαν άνετα του ουραγού του βαθμολογικού πίνακα, Νηρέα, με καλή επίθεση και  άμυνα. Από τρια γκολ σημείωσαν οι Θεοδωρόπουλος, Δερμιτζάκης και ο αρχηγός Γιώργος Αφρουδάκης.Ο Κώστας Λούδης έδωσε χρόνο συμμετοχής και στους  πολίστες της ομάδας νέων ανδρών

Με τη νίκη αυτή η ομάδα παρέμεινε  στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος, ενώ ακολουθεί ένα δύσκολο εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την επόμενη αγωνιστική που πιθανότατα θα καθορίσει και την τελική θέση του «τριφυλλιού» στο βαθμολογικό πίνακα.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 2-0, 1-1, 5-2

Οι σκόρερ: Θεοδωρόπουλος (3), Καλογεράκος (3), Αφρουδάκης (3), Χαραλαμπόπουλος (1), Γερακούδης (1)

O Παναθηναϊκός επιβλήθηκε άνετα του ουραγού Νηρέα Λαμίας με 11-4 για την 20η αγωνιστική της Α1 Ανδρών που έγινε χθες το …

Posted by ΠΑΟ aquatics on Κυριακή, 5 Απριλίου 2015

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ