ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Μεγάλη Τετάρτη με Παναθηναϊκό στην TV!

Οι ομάδες μπάσκετ γυναικών και βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού δίνουν τη Μεγάλη Τετάρτη (8/4) τις δικές τους μάχες στις ημιτελικές φάσεις των πρωταθλημάτων τους στον Τάφο του Ινδού και την Κυψέλη αντίστοιχα.

Μεγάλη Τετάρτη με Παναθηναϊκό στην TV!

Οι φίλοι του Συλλόγου αναμένεται να δώσουν δυναμική παρουσία στα γήπεδα ενώ όλοι οι υπόλοιποι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των αθλητριών από το Novasports 2.

Στο μπάσκετ γυναικών, οι “πράσινες” μετά από την ισοφάριση των μεταξύ τους αγώνων σε 2-2, θέλουν νίκη μέσα στο κλειστό της Λεωφόρου απέναντι στον Πρωτέα με στόχο την πρόκρισή τους στην τελική φάση.

Στο βόλεϊ γυναικών, τα κορίτσια του Ρούση μπαίνουν στη μάχη της ημιτελικής φάσης -έχοντας το πλεονέκτημα έδρας- κόντρα στον Πανναξιακό. Εκεί, το τριφύλλι χρειάζεται δυο (2) νίκες για να προκριθεί στους τελικούς.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού την εβδομάδα 7-12 Μαΐου
Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού την εβδομάδα 7-12 Μαΐου 101 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συγκεκριμένα:

18.00 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ (NOVASPORTS2)

20.00 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (NOVASPORTS2)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.