ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Μαθητής στο Παναθηναϊκό σχολείο»

Ο… παίκτης του μέλλοντος στον Παναθηναϊκό, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, μιλάει στο panathinaikos24.gr για τον ίδιο, «τις βλακείες που θα κάνω στην προπόνηση», το Κύπελλο, αλλά και το δύσκολο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι.

«Μαθητής στο Παναθηναϊκό σχολείο»

Ο νεαρός αναφέρεται ιδιαίτερα στα… μαθήματα, όπως λέει, που κάνει στην ομάδα, προκειμένου αυτός και τα υπόλοιπα νέα παιδιά να γίνουν καλύτερο για το μέλλον και το «αύριο» του Εξάστερου.

Βασίλη, άλλο ένα Κύπελλο για τον Παναθηναϊκό, άλλο ένα τρόπαιο στη συλλογή

«Κατακτήσαμε ένα ακόμη τρόπαιο κι αυτό είναι καλό για την ομάδα και τον κόσμο. Ηταν ένας ωραίος τελικός, ένα παιχνίδι – γιορτή και μου άρεσε που το γήπεδο είχε κόσμο και από τις δυο ομάδες. Είναι ωραίο αυτό. Και ο δικός μας κόσμος ήταν φανταστικός και πρέπει να τον ευχαριστήσουμε γι’ αυτό. Εμείς πήραμε το Κύπελλο και βλέπουμε τη συνέχεια».

Ηταν, πάντως, από τις πιο εύκολες νίκες του Παναθηναϊκού σε τελικό…

«Ξέραμε ότι ήμασταν το φαβορί κόντρα στον Απόλλωνα και το αποδείξαμε. Παίξαμε από την αρχή συγκεντρωμένα και με όπλο την άμυνα καθαρίσαμε το ματς. Είναι πολύ σημαντικό, επίσης, που νέα παιδιά πήραμε χρόνο συμμετοχής σε τελικό, αυτό μας βοηθάει και μας γεμίζει εμπειρίες για τη συνέχεια».

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 22.892 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πόσο δύσκολο ήταν για τον Παναθηναϊκό μετά την ήττα από την Αλμπα να «καθαρίσει» το μυαλό και να δει τον τελικό;

«Δεν ήταν εύκολο, αλλά γι’ αυτά είναι οι μεγάλες ομάδες. Είμαστε Παναθηναϊκός και δεν πρέπει να στεκόμαστε πίσω. Ήταν δύσκολο, αλλά έτσι είναι. Ηρθαμε στον τελικό, θέλαμε ένα ακόμη τρόπαιο και το πήραμε».

11124029_10204192508718247_785540420_n

Ακολουθεί το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα στη Σερβία. Μπορεί ο Παναθηναϊκός να πάρει τη νίκη;

«Μόνο αυτό σκεφτόμαστε. Είναι το πιο κρίσιμο παιχνίδι μας στην Ευρωλίγκα και εύχομαι να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Παίζουμε το τελευταίο μας χαρτί. Ο Ερυθρός Αστέρας δεν θα μας χαριστεί. Το βέβαιο είναι ότι θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη».

Είσαι ένας από τους νέους παίκτες του Παναθηναϊκού που σιγά σιγά παίρνει χρόνο συμμετοχής. Πως κρίνεις τη χρονιά σου;

«Εγώ, όπως και άλλα παιδιά, παίρνω παραστάσεις φέτος. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Είμαι μαθητής στο Παναθηναϊκό σχολείο, μαθαίνω από τα λάθη μου κι αυτό με βελτιώνει. Ακόμη κι αν κάνω κάποια βλακεία στην προπόνηση, ο κόουτς και τα πιο έμπειρα παιδιά με δασκαλεύουν. Ετσι είναι αυτά. Δουλειά, δουλειά, δουλειά για να γίνουμε με τον καιρό καλύτεροι. Θέλει κόπο και θυσίες».

Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.