ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ανδρεόπουλος: «Φτιαγμένοι για τα δύσκολα»

Διαβάστε τι δήλωσε μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ ο τεχνικός του «τριφυλλιού», Δημήτρης Ανδρεόπουλος.

Ανδρεόπουλος: «Φτιαγμένοι για τα δύσκολα»

Ο προπονητής των «πράσινων» έκανε δηλώσεις στο sport24.gr, τονίζοντας: “Η σειρά των ημιτελικών είναι κάτι διαφορετικό από την κανονική περίοδο. Πετύχαμε όντως μια μεγάλη νίκη αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ημιτελική σειρά κρίνεται στις τρεις νίκες. Το έργο της δικής μου ομάδας ήταν και παραμένει δύσκολο, γνωρίζουμε την δυναμική που έχει ο ΠΑΟΚ αλλά και εμείς είμαστε μια ομάδα για τα δύσκολα”.

Για το τι είχε ο Παναθηναϊκός σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ:

“Σήμερα παίχτηκε ένα βόλει υψηλού επιπέδου με πολύ δυνατές επιθέσεις και εντυπωσιακές άμυνες από τις δύο ομάδες. Εγινε ένα εξαιρετικό παιχνίδι και στο τέλος κέρδισε η ομάδα μου”.

Για το τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να συνεχίσει να έχει υψηλή απόδοση:

“Ο Παναθηναϊκός αυτό που έχει να κάνει και θα το κάνει είναι να συνεχίζει να προετοιμάζεται, όπως προετοιμάζεται καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς. Δεν θα αλλάξει απολύτως τίποτα στην ομάδα γιατί την Πέμπτη έχουμε ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι όπου θα διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε”.

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 212 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το ότι ο Παναθηναϊκός έδειξε ήρεμος στο παιχνίδι σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ φάνηκε αγχωμένος:

“Δεν είμαι ο καταλληλότερος για να μιλήσω για τα θέματα του ΠΑΟΚ. Αυτό που μπορώ να πω για την ομάδα μου είναι ότι ανεβάζει διαρκώς την απόδοσή της από την έναρξη του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος και μετά. Πιθανόν ένας από τους λόγους της καλής μας εμφάνισης είναι πως έχουμε πετύχει τους στόχους μας για φέτος. Ωστόσο η ομάδα συνεχίζει να δουλεύει με τον ίδιο τρόπο που δούλευε. Αυτό είναι το πιο σημαντικό, δηλαδή η συνέχεια της καλής δουλειάς που όπως φάνηκε και σήμερα ανταμείβεται”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.