ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Να ξεχάσουν ότι έγινε

Οι Νέοι του Παναθηναϊκού αντιμετωπίζουν στο Κορωπί τον Λεβαδειακό και θέλουν την νίκη με καλή εμφάνιση, για να αφήσουν πίσω τους την βαριά εντός έδρας ήττα με 0-6 από τον Αστέρα Τρίπολης.

Να ξεχάσουν ότι έγινε

Το περασμένο Σάββατο οι Νέοι του «τριφυλλιού» γνώρισαν μία βαριά εντός έδρας ήττα από την ομάδα της Τρίπολης και πλέον θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες και να αφήσουν πίσω τους το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Την Μεγάλη Τετάρτη οι Νέοι θα υποδεχτούν στο «Γ. Καλαφάτης» τον Λεβαδειακό για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με την έναρξη να έχει οριστεί για τις 15.00 το μεσημέρι.

Στην διάθεση του Σάμιου και του Μαραγκού δεν θα βρίσκονται οι Ζούλης και Σιλβεστρίδης που έχουν κάρτες, ενώ ο Μυρθιανός θα αγωνιστεί σε φιλικό με την πρώτη ομάδα. Παράλληλα όμως κανονικά υπολογίζονται οι Στάικος και Νιούμαν.

Μετά την ήττα από τον Αστέρα το προπονητικό τιμ ασχολήθηκε με τα αίτια του 0-6 και μάλιστα μίλησε στους παίκτες και ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας Χενκ Χέντερ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ