ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τον…έσβησε ο Παππάς (Video)

Ο Έλληνας γκαρντ του Παναθηναϊκού έκοψε εντυπωσιακά χθες τον Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς και μπήκε στις τοπ φάσεις της χθεσινής τελευταίας αγωνιστικής του Top-16 της Ευρωλίγκας.

Τον...έσβησε ο Παππάς (Video)

Ο 24χρονος παίκτης του Παναθηναϊκού προσέφερε μία πάρα πολύ όμορφη φάση στην χθεσινή αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα.Στη φάση αυτή έκοψε με τάπα τον Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς και στη συνέχεια σκόραρε στον αιφνιδιασμό μετά από ασίστ του Ντε Μάρκους Νέλσον και η διοργανώτρια αρχή το χαρακτήρισε ως καλύτερο μπλοκ της βραδιάς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.