ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Match Center

Αλλάξτε το στο ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός πάλεψε περισσότερο απ' ότι την Τρίτη, αλλά η ανώτερη ΤΣΣΚΑ έκανε το 2-0 στην σειρά άνετα με το τελικό 100-80. Μεγάλα τα ποσοστά ευστοχίας από τους Ρώσους και αντίθετα πολλά τα λάθη για ακόμα ένα ματς για τους «πράσινους».

Αλλάξτε το στο ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός μετά την βαριά ήττα στο πρώτο παιχνίδι, ήθελε να καταφέρει κάτι καλύτερο στο δεύτερο ματς της σειράς. Οι «πράσινοι» όμως δεν μπόρεσαν να αντέξουν απέναντι σε μία ομάδα που είναι για να σηκώσει τον τίτλο και πλέον με μία ακόμα ήττα στο ΟΑΚΑ θα αποχαιρετίσουν την διοργάνωση. Σοβαρά τα λάθη του Ιβάνοβιτς, που μετά το καλό ξεκίνημα του Χαραλαμπόπουλου τον άφησε για αρκετή ώρα στον πάγκο, ενώ άφησε τα εύκολα σουτ στην ΤΣΣΚΑ που έφεραν και την διαφορά.

Το ματς

Με Χαραλαμπόπουλο μπροστάρη

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε δυνατά στο παιχνίδι και με καλές άμυνες κατάφερε να βάλει δύσκολα στην ΤΣΣΚΑ. Παράλληλα ο Χαραλαμπόπουλος που ξεκίνησε στην πεντάδα σημείωσε τους πρώτους πόντους του «τριφυλλιού» που στο ξεκίνημα έδειξε πως μπορεί και να διεκδικήσει κάτι παραπάνω σήμερα.

Όμως μετά το 12-14 υπέρ των «πρασίνων» στο 8′, ο Κιριλένκο σημείωσε μετά από κακές άμυνες, αμαρκάριστος τρία συνεχόμενα τρίποντα και έδωσε το προβάδισμα στην ΤΣΣΚΑ, λίγο πριν την λήξη του δεκαλέπτου. Η πρώτη περίοδος βρήκε τους Ρώσους μπροστά με 21-14, μετά από το τρίποντο του Ντε Κολό στην λήξη.

×ÁÑÁËÁÌÐÏÐÏÕËÏÓ  ÔÓÓÊÁ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ (ÐËÅÉ ÏÖ ÅÕÑÙËÉÃÊÁ 2014-2015)

Πήρε μπροστά με Κιριλένκο

Η ΤΣΣΚΑ πλέον είχε πάρει το πάνω χέρι στην αναμέτρηση. Τα ποσοστά ευστοχίας των Ρώσων βελτιώθηκαν σημαντικά, ο Ντε Κολό έκανε απίθανα πράγματα στο παρκέ και το σκορ ήταν σταθερά υπέρ των γηπεδούχων. Ο Παναθηναϊκός πάλευε να κρατηθεί, αλλά τα τρίποντα της ΤΣΣΚΑ τον «σκότωναν».

Οι Ρώσοι είχαν σημειώσει στα μισά του δεκαλέπτου 6/11 τρίποντα και ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να βρει τον τρόπο για να απαντήσει. Το παιχνίδι άρχισε να θυμίζει αυτό της Τρίτης και η ΤΣΣΚΑ φαινόταν πως θα φτάσει σε ακόμα μία εύκολη επικράτηση.

ÃÉÁÍÊÏÂÉÔÓ  ÔÓÓÊÁ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ (ÐËÅÉ ÏÖ ÅÕÑÙËÉÃÊÁ 2014-2015)

Δεν μπορούσε να την κόψει

Το ξεκίνημα του δεύτερου ημίχρονου βρήκε τον Παναθηναϊκό «υπνωτισμένο» και την ΤΣΣΚΑ να σκοράρει από παντού. Τα συνεχόμενα λάθη των παικτών του Ιβάνοβιτς, αλλά και το επιθετικό κρεσέντο των Ρώσων, έφεραν για πρώτη φορά την διαφορά στους 18 πόντους και το παιχνίδι έδειχνε πλέον πως δεν γυρίζει.

Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε, με τους «πράσινους» να είναι πλέον φανερό πως δεν μπορούν να διεκδικήσουν την νίκη. Η τρίτη περίοδος ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 72-54 και το παιχνίδι είχε από νωρίς νικητή.

1233332

Τελείωσε νωρίς

Η ΤΣΣΚΑ έκανε ότι ήθελε στο παρκέ, ο Παναθηναϊκός έκανε συνεχόμενα λάθη και το παιχνίδι είχε πλέον με τους «πράσινους» να μην έχουν απαντήσεις απέναντι στους γηπεδούχους. Η διαφορά μάλιστα πλησίασε για πρώτη φορά κοντά στους 30 πόντους (86-57). Το τελικό 100-80 ήρθε με τους Ρώσους να ρίχνουν τον ρυθμό τους στα τελευταία λεπτά και να ετοιμάζονται ήδη για το πρώτο παιχνίδι στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός γνώρισε ακόμα μία ήττα και είναι με την «πλάτη στον τοίχο». Τώρα πρέπει να ετοιμαστεί για το πρώτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ και να δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο μπροστά στο κοινό του.

Τα δεκάλεπτα: 21-14, 47-35, 72-51, 100-80.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ιτούδης): Ντε Κολό 16 (2), Τεόντοσιτς 5 (1 τρίπ., 8 ασ.), Νίκολς 7 (1), Τζάκσον 5, Μαρκοϊσβίλι 9 (1), Κορόμπκοφ 3, Ουίμς 200 (3), Βοροντσέβιτς 3 (1), Κάουν 9, Χριάπα 3 (1), Χάινς 4, Κιριλένκο 16 (4).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάνοβιτς): Χαραλαμπόπουλος 14 (2), Γιάνκοβιτς 10 (2), Φώτσης 12 (2), Νέλσον, Παππάς 13 (1), Μαυροκεφαλίδης 2, Διαμαντίδης 6 (2), Γκιστ 13, Μπατίστα 10, Μπλουμς, Λούντζης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ