ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μηχανή του χρόνου

Σύλλογος μεγάλος! (Pics & Video)

Σαν σήμερα 19 χρόνια έφτανε στο τέλος της η σπουδαία πορεία που διέγραφε ο Παναθηναϊκός στο Τσάμπιονς Λιγκ τη σεζόν 1995-96!

Σύλλογος μεγάλος! (Pics & Video)

Η χρονιά 1995-1996 θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη των φιλάθλων του Παναθηναϊκού. Το «τριφύλλι» πραγματοποίησε μία σπουδαία πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ, φτάνοντας μια ανάσα από τον τελικό της διοργάνωσης.

ÃÅÙÑÃÉÁÄÇÓ  ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÁÃÉÁÎ  (ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ 95-96)

Οι «πράσινοι» κατάφεραν να βρεθούν στα ημιτελικά, όπου ήρθαν αντιμέτωποι με τον Άγιαξ, ο οποίος την προηγούμενη χρονιά είχε κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ και παρέμενε αήττητος επί 22 διεθνείς αγώνες μέχρι τότε. Ο Παναθηναϊκός έσπασε αυτό το αήττητο σημειώνοντας μια μεγάλη νίκη,  με 0-1 στο Άμστερνταμ με γκολ του Βαζέχα.  Όμως στον επαναληπτικό ηττήθηκε στην έδρα του με 0-3 και αποκλείστηκε από τον τελικό.

Το Ολυμπιακό στάδιο ήταν κατάμεστο, καθώς περισσότεροι από 75.000 φίλαθλοι παρευρέθηκαν στις κερκίδες και στήριξαν με συγκλονιστικό τρόπο την ομάδα στη σημαντική προσπάθεια που κατέβαλε.

ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÁÃÉÁÎ  (ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ 95-96)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Βάντσικ, Αποστολάκης, Καπουράνης, Μάρκος (84′ Λαγωνικάκης), Καλλιτζάκης, Κολιτσιδάκης, Μπορέλι, Γεωργιάδης, Βαζέχα, Μαραγκός (74′ Νόμπλιας), Δώνης.

ΑΓΙΑΞ: Βαν Ντερ Σαρ, Ρεϊσιγκερ, Μπλιντ, Φρανκ Ντερ Μπουρ, Σιλόε (74 Βόουτερ), Ρόναλντ Ντε Μπουρ, Φίνιντι, Ντάβιτς (87′ Σόλντεν), Κανού, Λιτμάνεν, Μπόγκαρντ.

Χαρά Κουζέλη

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ