ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γιάνκοβιτς: «Να καταλάβει πως δεν θα περάσει εύκολα»

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς μέσα από το blog που διατηρεί στη σελίδα της ΚΑΕ, εξήγησε τον τρόπο που πρέπει να αντιμετωπίσουν οι «πράσινοι» την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στη συνέχεια της σειράς.

Γιάνκοβιτς: «Να καταλάβει πως δεν θα περάσει εύκολα»

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του σάιτ της ΚΑΕ:

«Επιστρέψαμε από τη Μόσχα και σε καμία περίπτωση δεν είμαστε ευχαριστημένοι ούτε από το αποτέλεσμα, αλλά ούτε και από την εικόνα που παρουσιάσαμε ως ομάδα.

Στον πρώτο αγώνα αισθάνομαι πως δεν κάναμε τίποτα, στον δεύτερο είχαμε κάποια σημεία που δείξαμε μια αντίδραση και μπορώ να πω ότι κάναμε κάποια πράγματα λίγο πιο καλά. Πρέπει να καταλάβουμε πως θα πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη μας. Κάναμε πάρα πολλά. Η ΤΣΣΚΑ είναι μια ομάδα που τα τιμωρεί όλα, ό,τι και αν δεν κάνεις σωστά αυτόματα έχει μια απάντηση.

Τη Δευτέρα οφείλουμε να μπούμε στο γήπεδο, είτε είναι το τελευταίο ματς της σειράς είτε όχι και να στείλουμε ένα μήνυμα στον αντίπαλο. Να καταλάβει από το πρώτο δευτερόλεπτο πως δεν θα έχει εύκολη βραδιά και πως θα μας νιώσει στο πετσί του. Είναι κρίμα και για τη δική μας προσπάθεια να πέσουμε ή να πέφτουμε αμαχητί.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.587 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θα ματώσουμε για να παρουσιάσουμε κάτι διαφορετικό. Κάτι που θα αξίζει στον σύλλογο, τον κόσμο και τους ίδιους τους εαυτούς μας. Να νιώσουμε μετά το άκουσμα της κόρνας πως εμείς τα κάναμε όλα σωστά ή ότι παλέψαμε κάθε φάση και διεκδικήσαμε κάθε μπάλα. Να τα έχουμε καλά με τον εαυτό μας και να ανταμείψουμε και τον κόσμο που τόσα χρόνια στηρίζει αυτή την ομάδα.

Τα ξαναλέμε σύντομα,

Βλαδίμηρος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.