ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ακόμα ένα βραβείο για τον Μπεργκ

Ο Μάρκους Μπεργκ κατέκτησε ακόμα ένα βραβείο, εξαιτίας της εμφάνισης του στον περσινό τελικό Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ (4-1), όπου σημείωσε χατ-τρικ.

Ακόμα ένα βραβείο για τον Μπεργκ

Ο Μπεργκ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της περσινής κατάκτησης του Κυπέλλου και έτσι βραβεύτηκε από τους συμπατριώτες του με το βραβείο, «Torsby Sports Gala», για το καλύτερο παιχνίδι Σουηδού παίκτη για την χρονιά που πέρασε.

«Στις 26 Απριλίου 2014, πέτυχε χατ-τρικ για τον Παναθηναϊκό στη νίκη με 4-1 επί του ΠΑΟΚ στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας. Πέτυχε συνολικά 15 γκολ και είχε οκτώ ασίστ στο πρωτάθλημα 2013/14 και ανακηρύχθηκε MVP του πρωταθλήματος», ανέφερε το σχόλιο πριν το βραβείο, το οποίο πήρε η αδερφή του Σουηδού άσου, Τζούλια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.