ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Women In Green

Και η Nathalie Emmanuel του Game of Thrones είναι fast & furious

Η 26χρονη μεταφράστρια της Daenerys και 'καβάτζωσε' ρόλους σε δυο blockbuster και πήρε 'προαγωγή' στο Game of Thrones. Δικαίως, λέμε εμείς.

Και η Nathalie Emmanuel του Game of Thrones είναι fast & furious

Eμείς την γνωρίζουμε ως την σοκολατένια μεταφράστρια της Daenerys. Οι Εγγλέζοι ως την μικρή ηρωινομανή κλέφτρα πόρνη από την σαπουνόπερα Hollyoaks. Και η Rihanna ως ‘αυτή που μοιάζει λίγο’. Όπως και να’ χει, η πρόσφατη φωτογράφιση της για το GQ ήταν η αφορμή που ψάχναμε.

Tης έπεσαν οι σακούλες από το supermarket από τα χέρια. Πήδηξε από τη χαρά της στον αέρα. Και, θέλουμε να ελπίζουμε, έκανε και μια στροφή όπως στο πρώτο επεισόδιο της τρίτης σεζόν του Misfits. Εκεί που μας έδειξε για πρώτη φορά το μεγαλείο των σοκολατένιων γλουτών της. Αυτό δηλαδή που όλο το internet συμφωνεί ότι, μαζί με την υπέροχη και εκφραστική φατσούλα της, αποτελεί το μεγαλύτερό της ατού.

Διαβάστε και ΔΕΙΤΕ περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ