ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αναφορές-σοκ της UEFA σε πρόσωπα!

Σε πρόσωπα «αμφιλεγόμενα», «κακόφημα» και «διεφθαρμένα» αναφέρεται η UEFA στις εκθέσεις της για τα ύποπτα ματς του Koriopolis και μάλιστα τα κατονομάζει!

Αναφορές-σοκ της UEFA σε πρόσωπα!

Aνάμεσα σε πλήθος στοιχείων που αφορούν τη στοιχηματική δραστηριότητα των ελληνικών αγώνων σε ευρωπαϊκές και ασιατικές στοιχηματικές εταιρίες, η UEFA στις εκθέσεις της λαμβάνει υπ’ όψιν και τις πληροφορίες που έχει σχετικά με το ποιόν των ανθρώπων που διοικούν τις εμπλεκόμενες ομάδες.

Τα στοιχεία, πάντως, αυτά περιλαμβάνονται αναλυτικά στην πρόταση του αντεισαγγελέα Εφετών, Παναγιώτη Πούλιου προς το δικαστικό συμβούλιο και τα δημοσιεύουμε, σεβόμενοι πάντα το τεκμήριο της αθωότητας για όσους από τους παρακάτω δεν έχουν ακόμη δικαστεί.

Διαβάστε τα ονόματα στο sdna.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.