ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Εμπιστεύεται την Ολλανδία

Με τόσες επιρροές από την σχολή των «οράνιε» είναι φυσιολογικό ο προπονητής να εξετάζει προσεκτικά την Eredivisie για παίκτες.

Εμπιστεύεται την Ολλανδία

Ο Γιάννης Αναστασίου έχει «άκρες» στην Ολλανδία συνεπώς τα μεταγραφικά σενάρια που αφορούν παίκτες από την “χώρα της τουλίπας”| είναι λογικό να ξεψαχνίζονται περισσότερο από τον Τύπο.

Μπορεί ως τώρα οι επιλογές «οράνιε» είτε να μην τελεσφόρησαν (το προπέρσινο καλοκαίρι με τον μεσοεπιθετικό, Ερικ Φάλκενμπέργκ και τον στράικερ Τζέφρι Καστίλιον), είτε να μην «έπιασαν» (καλός πέρσι ο Μέντες, τον ψάχνουμε φέτος όπως και τον Ουασίμ Μπούι), αλλά μιλάμε πάντα για τοπ σχολή, από τις κορυφαίες του πλανήτη που συνηθίζει να δίνει στα «τέκνα» της σωστές βάσεις.

Ο Αρι φαν ντερ Χέιντεν, π.χ, σέντερ μπακ της Φίτεσε που διαβάζουμε ότι απασχόλησε τον κόουτς πρόσφατα, μάλλον θα παραμείνει σκέψη, αφού ο Γκόρντον Σίλντενφελντ δείχνει πως προτεραιότητά του είναι να παραμείνει κάτοικος Κορωπίου.

Δημάτος: «Σοβαρές πιθανότητες ο Κυπελλούχος να αρχίσει από τον δεύτερο προκριματικό του Europa»
Δημάτος: «Σοβαρές πιθανότητες ο Κυπελλούχος να αρχίσει από τον δεύτερο προκριματικό του Europa» 1.005 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δημήτρης Στρατής                   

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.