ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

«Δεν είμαστε το φαβορί, αλλά θα τα δώσουμε όλα»

Ο Γιώργος Ρούσης και η Ζένια Τσίμα στην σημερινή συνέντευξη Τύπου πριν την έναρξη των τελικών με τον Ολυμπιακό, υποσχέθηκαν να δώσουν τα πάντα για να έρθει ο τίτλος στο «τριφύλλι».

«Δεν είμαστε το φαβορί, αλλά θα τα δώσουμε όλα»

Ο πρώτος μεγάλος τελικός της Α1 βόλεϊ γυναικών, θα διεξαχθεί αύριο το απόγευμα στο κλειστό του Ρέντη (17.00, Novasports 2, Panathinaikos24) και ο τεχνικός με την αρχηγό των «πρασίνων», δήλωσαν στην συνέντευξη Τύπου, πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να μην είναι το φαβορί, αλλά θα τα δώσει όλα για τον τίτλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Ζένια Τσίμα και του Γιώργου Ρούση γραφεία της ΕΟΠΕ :

Ζένια Τσίμα: «Εύχομαι να έχουμε υγεία όλες οι αθλήτριες, να γίνουν εντυπωσιακά παιχνίδια και να παιχθεί ωραίο βόλεϊ στη σειρά των τελικών.

Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα, αλλά εμείς πιστεύουμε στις δυνατότητές μας και θα το παλέψουμε. Όλο το ζουμί είναι το τέλος και θα τα δώσουμε όλα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Έκλεισε Καταρίνα Γιόβιτς ο Παναθηναϊκός
Έκλεισε Καταρίνα Γιόβιτς ο Παναθηναϊκός 915 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παίζει ρόλο ο παράγοντας έδρα, αλλά το θέμα είναι τι συγκέντρωση έχεις σε όλα τα ματς. Ξεχνάμε τον τελικό κυπέλλου. Θα παλέψουμε το πρώτο παιχνίδι, γιατί στην έδρα μας έχουμε την συμπαράσταση των οπαδών μας, που νομίζω ότι θα μας σπρώξουν στη νίκη».

Γιώργος Ρούσης: «Εύχομαι να είναι μια πολύ ωραία σειρά αγώνων, αντάξια των τελικών. Είναι οι καλύτερες ομάδες που μάχονται για τον τίτλο.

Εμείς είμαστε στον τελικό, για πρώτη φορά μετά από καιρό, αλλά η χρονιά δεν έχει τελειώσει για μας. Θέλουμε να προσεγγίσουμε διαφορετικά τα ματς, από ότι κάναμε στα δύο προηγούμενα παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο.

Ο Ολυμπιακός είναι πιο μπροστά από εμάς, αλλά θα δώσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε. Δεν δέχομαι το ρόλο του φαβορί γιατί δεν είμαστε».

Σε ερώτηση για το αν μπορεί να προκύψουν αγωνιστικές εκπλήξεις εκτίμησε ότι: Ίσως ο ολυμπιακός έχει κάποιες λύσεις στο πάγκο του. Εμείς θα κοιτάξουμε να είμαστε καλύτεροι και βελτιωμένοι σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.