ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ανδρεόπουλος: «Ο ΠΑΟ είναι εδώ»

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος σε δηλώσεις του τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός φέτος επέστρεψε δυναμικά στο Ελληνικό βόλεϊ.

Ανδρεόπουλος: «Ο ΠΑΟ είναι εδώ»

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον τελευταίο ημιτελικό: «Ο Παναθηναϊκός πάλεψε μέχρι το τρίτο-τέταρτο παιχνίδι. Σήμερα δεν παλέψαμε. Η επίθεσή μας ήταν καθοριστική, δεν τελειώναμε μπάλες με ένα μπλοκ. Το αποτέλεσμα είναι πολύ δίκαιο, ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλύτερος από εμάς σήμερα».

Για το τι μένει από τη σεζόν: «Αυτό που μένει είναι ο Παναθηναϊκός έχει επιστρέψει στους ημιτελικούς, είναι δυνατός, θέλει να παραμείνει δυνατός και να δυναμώσει ακόμη περισσότερο την επόμενη χρονιά. Σε αυτή τη σειρά και στη διάρκεια όλης της χρονιάς οι οπαδοί μας αγκάλιασαν. Οι αγώνες μας με όλες τις άλλες ομάδες, με αποκορύφωμα το σημερινό ματς, έδειξαν πως κερδίζουμε φιλάθλους. Χαιρόμαστε όταν παίζουμε σε γεμάτα γήπεδα, είτε εντός είτε εκτός έδρας. Εύχομαι καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ που πήρε δίκαια την πρόκριση».

Για τους τελικούς: «Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ ήταν τα φαβορί από την αρχή. Είναι πολύ δυνατές ομάδες. Ο ΠΑΟΚ έχει ένα μικρό πλεονέκτημα λόγω timing, όμως δεν πρέπει να αγνοήσουμε το ότι ο Ολυμπιακός είναι ο Πρωταθλητής των τελευταίων ετών».

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 368 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.