ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Όλοι στο ΟΑΚΑ!

Κατάμεστο αναμένεται να είναι το ΟΑΚΑ στην αυριανή 4η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Όλοι στο ΟΑΚΑ!

Γεμάτο αναμένεται να είναι αύριο το ΟΑΚΑ, καθώς έχουν ήδη πωληθεί 8000 εισιτήρια μέσα σε 4 ώρες! Οι φίλαθλοι της ομάδας, όπως όλα δείχνουν, θα δώσουν βροντερό παρόν στην αυριανή πολύ κρίσιμη αναμέτρηση του «τριφυλλιού» με την ΤΣΣΚΑ.

Οι «πράσινοι» θέλουν να κάνουν το 2-2 στις νίκες για να μπορέσουν να κυνηγήσουν την πρόκριση στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης και σε αυτή τους την προσπάθεια θα έχουν σύμμαχο τον κόσμο της ομάδας.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός σε ανακοίνωση της ενημερώνει τους φιλάθλους για τα εισιτήρια της αναμέτρησης, τα οποία βρίσκονται από σήμερα το πρωί στη διάθεση του κοινού.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 38.868 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Στη διάθεση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού θα βρίσκονται από το πρωί της Τρίτης (21/4) τα εισιτήρια για την τέταρτη αναμέτρηση της σειράς των playoffs της Euroleague με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία θα λάβει χώρα στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Τετάρτης (22/4, 21.45). Η προπώληση θα γίνεται  από τα εκδοτήρια στη Θύρα 10 του γηπέδου “Απόστολος Νικολαΐδης”.

Ωράριο Λειτουργίας: Τρίτη (21/4) και Τετάρτη (22/4): 10.00-18.00

Την Τετάρτη (22/4), δηλαδή την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ θα διαθέτουν εισιτήρια τρεις ώρες πριν την έναρξή του (18.45-21.45).

Παράλληλα, οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν από νωρίς το πρωί της Τρίτης (21/4) να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους από τα *Γραφεία Viva (Καποδιστρίου 2 & Λεωφόρος Κηφισίας, Μαρούσι, 2ος όροφος, Ωράριο Λειτουργίας: 8.00 – 23.00) και *Viva Mall (ώρες λειτουργίας καταστημάτων) καθώς και διαδικτυακά (στο www.paobc.gr και στο www.viva.gr). Επίσης, τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο. Πληροφορίες στο 210-6440010».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.